Bästa energi tipset

img_5339 img_5346 img_5350 img_5353

 

Ni vet när man ser någonting fint och man vill bara ta massvis med kort.. Precis så var det idag fast blev hejdad av allt vi babblade om. Typsikt för hade gärna visat er så ni fick massa inspiration av Louise helt magiska lägenhet. Som hon sa själv så är hon noggrann och det förstår man när man ser allt! Men det roliga är att mamma ska dit nu och fotografera för en tidning istället, då kan jag visa er ännu mera 🙂

Underbara Louise bor inte bara fint utan bjöd på så mysig och god frukost. Mer sånt till folket. Umgås och mys en morgon, få massa energi för dagen! Jag fick passa på och gosa med hennes lilla dotter som ser ut som en docka, lilla Adele kom samma dag som Dogge jag var med igår så dom sågs på BB, hur jäkla fint och ha två vänner som ses på BB med sina två. Dom föddes 16 maj så en dag efter Alba fast året efter <3 Så små och Alba blev så stor helt plötsligt!

Tänkte ge Sussi som var också var med imorse ett eget inlägg senare då jag verkligen visa det lite mer, inte bara nämna! Så håll utkik.. <3 Nu börjar magen kurra efter lunch faktiskt. Hörs snart! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!