Nyttig och vegansk snabbmat

img_5365 img_5370img_5384

Nämde ju för er att det kurrade i magen min när jag skrev mitt förra inlägg idag. Det gick inte att hejda kurrandet och att ställa sig att laga mat fanns inte på kartan.. Det är väl då också man äter det där onyttiga som man ångrar sen dessutom. Likaså att man ska inte gå och handla hungrig. Dock kom jag på att jag hade ett möte, ska berätta mer om det sen men väldigt spännande, så kom jag på att jag såg igår när jag beställde från foodora att det stod PICK-UP, testade och lika smidigt som det låter stod det där färdig packat och betalt när jag kom. Så tack igen Foodra för ni inte fick mig äta någon eller något jag skulle ångrat och att jag hann i tid till mötet! Kom på nu när jag skrev det här till er att det här måste ju vara en helt galant ide till oss som har med sig barn, typ en -vägra-sitta-i-vagnen-Alba haha.. Imorgon blir det mer recept igen och inte hämtmat 😉 Men ville ändå tipsa er som är i på språng och hungern läggs på prio noll att det alltid får att få i sig bra med mat, som detta från Pepstop – magiskt, men att man inte vet en leverans adress Foodora kan skicka till. Puss, kram och godnatt 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Eller så ringer man bara till resturangen så får de alla pengar istället för att foodora ska ta procent på att göra ingenting 🙂

  Peter 2017-02-23 21:42:24
  Svara
  • Svar på Peters kommentar.

   Jag är med på vad du säger! Men eftersom jag har appen tycker jag det var så smidigt och se hela menyn och bara kunna beställa och betala direkt eftersom mitt kort redan är kopplat till appen så slapp jag tänka på det när jag hade bråttom 🙂

   foodjunkie 2017-02-24 10:35:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!