Varm hälsosam och vegetarisk sallad

img_5545img_5556img_5559img_5577 img_5590

Tycker ni att det kan bli lite så där trist med att bara äta sallad när ni tänker att ni ska äta nyttigt. Och speciellt kallt nu när kylan är så där påtaglig som den är ute nu. Jag kan verkligen längta efter någonting varmt då men ändå en krispig matig sallad. Måste tipsa er om den här goda blandningen, min mamma tyckte den var übergod när hon kom hit idag efter hennes träning 🙂

Gör så här: Hacka vitkål och grönkål, stek i olivolja till det mjukna. Ha i majs och svarta bönor. Krydda med chili, färsk persilja, salt och peppar. Vill man kan man även riva i färsk ingefära. Låg i skål och smula över fetaost 🙂 Så enkelt och så gott.

Hörrrni bästa läsare hoppas ni får en underbar helg nu, njut men ändå hitta på nåt. Speciellt kanske med nån kär då alla hjärtansdag är på tisdag.. 😉 Och på tal om någonting kärt – min blomma som aldrig slutar växa. Tredje gången den får blommor och den blir bara höge och högre.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är den underbara vasen ifrån???

  Johanna 2017-02-12 15:15:41
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna, förlåt för segt svar mitt hjärnkontor stod still men det var ett bra tag sedan jag köpte den men Oscar och Clothilde. KRAM

   foodjunkie 2017-02-17 00:19:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!