Vad jag gärna passar på att göra när jag är barnfri

img_5607 img_5614-1 img_7993 img_8020

Ibland kan man ju inget annat än att bara älska Stockholm.. när det är sånt här ljuvligt väder! Sån tur när det kommer på en söndag dessutom då dom flesta är lediga. Hoppas ni hann suga i er lite energi idag. Någon som känner sig taggad på ny vecka? Jag är så sjukt laddad, ska visa er imorgon varför! Har dock fått precis som alla andra känns det som en jäkla rethosta.. Men vad gjorde det idag när jag med Mira och satt och njöt med en varsin stooor kopp kaffe som vi tog med från ett litet Cafe ( som heter Skroten ute på Djurgården) och satte oss nere vid bryggan i solen. Så lugnt och skönt, får man säga så när man har barn haha.. Jag har ju tre här hemma varannan helg typ eller mer och det är det bästa jag vet- Albas idoler till storasyskon är här och dom leker nonstop. Men för mig att sitta där på bryggan i solen och typ höra isen knacka var helt magsikt. En rätt bra start på dagen sen till lunch blev det dom där goda zucchini-rullarna som jag la ut i förra inlägget ( ni bara måste testa, så gott). 

Har ni sett programmet Mandelmanns trädgård? Jag som aldrig tittar TV har hittat ett sånt mysigt program jag måste tipsa er om 🙂 Om ni trycket HÄR är det bilder när faktiskt jag och Mira var där för nått år sedan.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag är en flitig följare av din blogg och ska bjuda sambon på ditt recept som du gjorde igår!?Är själv uppvuxen på Österlen och bor ett stenkast därifrån numera. Älskar gårdsbutikerna som finns här, närheten till havet och det öppna landskapet framförallt när rapsen står i blom. Magiskt!

  Petra 2017-02-13 10:18:09
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Åh vad glad jag blir, både att du ska bjuda på receptet och att du bor där nere i allt det vackra som du nämner, så underbart! Måste komma ner snart och då får du ge massa tips 🙂 Vad tyckte du och sambon om receptet? Eller fick du till det? STOR KRAM och njut lite från mig med där bland öppna landskap och vattnet 🙂 Trevlig helg

   foodjunkie 2017-02-17 00:16:46
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!