Juvelen från medelhavet

img_7070 img_7090img_7094img_7110img_7132

Lite två helt olika blommor kan man ju säga men båda är ju verkligen vackra. Genom åren har jag ju verkligen lärt mig hur man får till det enklast med granatäpple. Så här såg det inte ut för nåt år sedan. Men Alba är ju tokig i dom små och vi har alltid det hemma.. men snart börjar dom försvinna för säsong så passa på innan det är försent. Perfekt och ha till allt och så många gånger som jag nämnt hur nyttigt det är orkar ni väl inte lyssna på mer nu utan jag ville faktiskt bara visa hur vacker och enkelt det kan vara med dom! Men tänk att den är en superfrukt mot anti-rynkor, plattare mage och snäll mot hjärtat. Tre lätta saker att lägga på minnet 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • svinbra grej det där med att känna efter klyftorna, som jag antar att du gjort här? läste det nån annanstans också. nu: slut med evigt bankande eller hålla på under vatten för att undvika rödprickigt kök. ska lätt testas! gillar förresten resttipset här nedan för. restreceptidéer är ju ASNAJS.

  lovisa 2017-02-18 21:20:03 http://polichinelle.se
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   Hej Lovia! Exakt, bara ta ”locket” så ser man hur man ska dela upp dom. Så enkelt och inga röda stänk haha.. Vad kul att du gillade resttips, du kan tänka ofta när jag lägger upp att det oftast kvar att spara 🙂

   foodjunkie 2017-02-19 00:35:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!