Pauluns rödbetssoppa med ingefära och solrosfrön

img_6332 img_6338 img_6342 img_6397 img_6435 img_6442 img_6519-1 img_6521-1

 

I samarbete med Pauluns

Nu ska ni få höra kära läsare varför jag har sagt JA till det här samarbetet med Pauluns. För det är ju så i tiden med att alla vill äta mer naturligt, hälsosamt, mer grönt och mindre animaliskt. Just därför älskar jag att få ha min blogg och få tipsa er om små enkla recept men har man inte tiden alls så tycker jag att det är viktigt att man vet vad man kan ta då istället till lunch eller middag. För det är ju så enkelt när man är hungrig att man äter fel eller t o m vissa som inte äter alls 🙁

Är det någon som har testat Pauluns färdiglagade soppor? Jag älskar dom och kan det bli det smidigare än så? Att veta att man tycker att det är både gott men även att det är en grön, hälsosam mat utan tillsatser  och att man blir mätt! Som det faktiskt står på förpackningen så får man i sig 40% av ens dagliga behov av grönsaker, men en sak som jag älskar är att dom är proteinrika vilket är perfekt för oss vegetarianer/veganer. Alla soppor är ju gjorda på naturliga råvaror och supergrönsaker som t.e.x den goda jag ( och Alba) åt var på rödbeta och ingefära men även fylld med solrosfrön.

 

Tänkte skriva lite smått och gott om varför rödbeta är nyttigt för den är fylld med nyttigheter: dom ger oss ork – alltså väldigt bra för alla som tränar, snäll mot magsår, ökar sexlust,  bättre immunförsvar, minskar sötsug, bättre PH- värde, sänker blodtryck, vacker hy, rensar blodet och hjälper levern att må bra. Den är även kalorisnål och fiberrik 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!