PROTEIN och enkelt recept för hälsan

img_7139 img_7140 img_7144 img_7153 img_7169

Idag har tiden bara s p r u n g i t förbi och jag vet knappt vad jag gjort. Ni vet säkert vad jag menar. Man har knappt suttit still och ändå så vet man knappt vad man gjort. Det här var iaf första gången jag satte mig ner på riktigt idag. Har ju suttit i squat ex antal gånger idag kan jag meddela.. Igår trodde jag knappt att det skulle gå med träningsverken jag hade men man hittar nån jäkla superenergi när man väl är där och tränar. Jag är så sjukt glad för att jag kör den här bootcampen på Kampsportslabbet. Så proffsiga på alla sätt, vi är ändå ett glatt gäng på typ 10 tjejer som lätt pratar i mun på varann men det finns ingen som inte har respekt mot dom och kämpar ut till fullo. Vi alla lär inte kunna sitta imorgon efter dagen rump-pass….

Men varför jag nämner dom nu är för att jag har en till sak vi gör dagligen nu under dom här veckorna. Smsar en bild varje gång man äter någonting.. alltså ALLT man äter. Det blir några mms om dagen men man får alltid svar vad man ska tänka på- och det här med protein… till alla er som rör på er, ät 287463723654239874 gånger mer protein än vad ni tänker att ni ska äta! OM man vill ha en slank och stark kropp.

Det är helt galet vad man är mer hungrig när man tränar, jag älskar att små äta men har verkligen tänk till att INTE göra det. Ett stort steg för mig då jag jämt går och äter på nåt.. Kan vara stresshungern som styr den vanan även om det inte är onyttiga saker jag äter då så ska jag mer äta då man ska istället. Och än så länge har det gått galant tycker jag! Min coach tycker mer protein bara så där kämpar jag fortfarande.

Gör så här: fräs 1 rödlök, 3 hackade vitlökar, 1 burk sköljda kokta stora vita bönor, 1 burk krossade tomater, färsk chili efter smak, ca 2 msk äpple cidervinäger, smaka av med salt, svart peppar och örtsalt. Riv parmesanost om man vill och även pumpakärnor. Till det rev jag rödkål som jag hade citronsaft och olivolja i och smaka av det salt och peppar. MUMS och proteinrik lunch! Bönor håller dig mätt men även fyllda med bra protein och andra hälsoeffekter 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!