Lunch och många idéer

img_7170 img_7176 img_7177  img_7197

Ni verkade gilla att få lite resturang-tips ändå. Jag vet att det inte får bli för många här för ni vill ju ha mer inspiration hela vägen till kylen och det som ni kan få ut av det som finns i den och då en enkel rätt som är nyttig! Det är ju precis det jag gillar också men vi alla tycker nog att det är mysigt och få komma ut på lunch med lite vänner ibland oxå. Och då måste jag ju tipsa om Lilla Ekot där vi åt idag. SÅ GOD MAT, speciellt om ni föredrar när det är lite smak i maten. Jag tog broccoli-biffar men det dom andra tog smaka jag oxå på vilket var precis lika gott! För er som inte har lunch mellan kl 12-13 så passar det perfekt då det var ett poppis ställe och att få bord var knepigt men helt klart värt att försöka eller vänta enligt oss 😉

Sen det ni mer ser på bild är mina otroligt fina tulpaner men så har jag så många olika idéer här hemma nu som snurrar på högvarv i bollen just nu. Ska bli kul och visa er snart 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Nej, sluta aldrig tipsa om resturanger, fikaställen m.m. jag älskar det och får massvis av inspiration av det också 😀

    Malin Håkansson 2017-02-22 10:08:16 https://grejenarden.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!