Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Matrester och separationsångest

img_7228 img_7243

En sak som jag hunnit med dom här dagarna som jag inte nämt är att hjälpt min pappa att lasta ur sin lägenhet.. han och hans tjej har blivit med hus, ända nere i Danmark. Så igår gick flyttlasset men han är uppe redan idag igen och lykost mig för nu sover han hos oss. Kommer kännas tomt utan pappa som typ bott granne och Alba älsklingen kommer tycka det är så tråkigt. Men l ä n g t a r  att få komma ner och hälsa på hos dom nu! Jag har bara bilat igenom Danmark typ 8 gånger men aldrig stannat, skäms lite men då har jag nåt att se framemot.

En till sak vi pysslat med idag är att besöka dagis. Mitt mammahjärta gjorde lite ont när hon så fint hängde av sig jackan och ville ta av sig skorna och springa in som alla andra barnen men att vi var tvinga att gå igen. Hon är garanterad en plats i maj på nåt i närheten men finns chans att få en tidigare på dom vi står i kö på så vi var runt på dom. Känner på hela henne hur hon bara kommer älska det och vi alla kommer få mer rutin på vardagen. Första veckorna nu som jag känt det och längtar lite nu för förut har jag bara haft separationsångest, kunde inte tänka mig nåt värre än att inte få vara med henne lika mycket. Men det är väl alltid värst för föräldrarna när det är dags för dagis och inte barnet som ska få träffa alla kompisarna och nya lekplatser 😉

 Imorgonbitti ringer yogaklockan, jiho. Så nu måste jag sova. Men juste haha höll på glömma maten, det är så lätt som att jag hade matrester kvar av bönröran jag visade igår och till den kokade jag lins- spagetti 🙂 Älskar rester! Godnatt <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand