Matrester och separationsångest

img_7228 img_7243

En sak som jag hunnit med dom här dagarna som jag inte nämt är att hjälpt min pappa att lasta ur sin lägenhet.. han och hans tjej har blivit med hus, ända nere i Danmark. Så igår gick flyttlasset men han är uppe redan idag igen och lykost mig för nu sover han hos oss. Kommer kännas tomt utan pappa som typ bott granne och Alba älsklingen kommer tycka det är så tråkigt. Men l ä n g t a r  att få komma ner och hälsa på hos dom nu! Jag har bara bilat igenom Danmark typ 8 gånger men aldrig stannat, skäms lite men då har jag nåt att se framemot.

En till sak vi pysslat med idag är att besöka dagis. Mitt mammahjärta gjorde lite ont när hon så fint hängde av sig jackan och ville ta av sig skorna och springa in som alla andra barnen men att vi var tvinga att gå igen. Hon är garanterad en plats i maj på nåt i närheten men finns chans att få en tidigare på dom vi står i kö på så vi var runt på dom. Känner på hela henne hur hon bara kommer älska det och vi alla kommer få mer rutin på vardagen. Första veckorna nu som jag känt det och längtar lite nu för förut har jag bara haft separationsångest, kunde inte tänka mig nåt värre än att inte få vara med henne lika mycket. Men det är väl alltid värst för föräldrarna när det är dags för dagis och inte barnet som ska få träffa alla kompisarna och nya lekplatser 😉

 Imorgonbitti ringer yogaklockan, jiho. Så nu måste jag sova. Men juste haha höll på glömma maten, det är så lätt som att jag hade matrester kvar av bönröran jag visade igår och till den kokade jag lins- spagetti 🙂 Älskar rester! Godnatt <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!