PROTEINplättar

img_7286 img_7305-1

Jag verkligen uppskattar min kontakt med min coach och försöker göra mitt bästa för att få i mig extra protein i varje rätt. Ikväll när jag ska till Kampsportslabbet ska jag banemig köpa hem proteinpulver så jag kan tillsätta i gröt / smoothie och kanske t o m i vatten.. När man ändå kör en bootcamp på några veckor känns det ju lite trist och missa den viktiga saken som att få i sig protein. Även om det är viktigt att få i sig varje dag så är det ju extra nu när jag tränar.

Jag har märkt att han och jag tänker lite olika men det är bara kul att utmana sig lite. Jag tänker vad allt innehåller även om det är sötpotatis medan han ser det som en kolhydrat. Eller som frukt ser han som socker, jag ser det som vitaminer. Vi alla har ju alltid olika mål med vad vi äter och nu ska jag ju som sagt köra full ut på den här bootcampen så lyssnar mer på honom men tänker inte ändra mitt sätt på hur jag äter sen 😉

Här har vi iaf proteinrika plättar gjorda på endast keso och ägg. Så mycket lättare än så här blir det inte, lättare än banan pannkakor t o m och jag tycker dom här är godare. Bara kläcka ett ägg och ha 1 dl keso. Det är ca 3 små plättar. Rör runt och stek i kokosfett. Till dom kan man ha lite vad som, sött eller sallad. Jag hade min morotssallad som jag visset er några gånger nu – riv morötter, rödkål, pressa massa citron, olivolja, äppelcidervinäger och smaka av med salt. Den gjorde jag igår så den hade stått till sig och blivit så god 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tycker att det låter bra att du fortsätter med mycket frukt trots alla råd som man kan få kring socker i frukt osv. Jag kör själv vego och tränar mycket styrketräning och kolhydrater är ju så himla bra och viktiga om du frågar mig! När det kommer till proteindelen så vill jag tipsa om ekologiskt ärtprotein, det är supersmidigt att blanda ner i morgongröten och mellis-smoothien. Det innehåller 100% ärtprotein och har inte en hel lista med en massa olika tillsatser som många andra proteinpulver har. På bara 3 teskedar får man dessutom i sig 20 gram protein, vilket är super! Jag måste även få säga att din blogg är underbar, så fina bilder med mycket inspiration!

  Veronica 2017-02-22 17:31:42
  Svara
  • Svar på Veronicas kommentar.

   Hej Veronica! Jag blir så glad när jag ändå hör hur enkelt det är att vara sund/klok. Det är liksom inte svårare än så att tänka logiskt, frukt är frukt = vitaminer.. och att man måste få i sig allt annat oxå! Variera och tänka smart och då är protein så mycket viktigas hän vad vissa tänker. Jag kämpar på med mitt proteinintag! Tusen tack för tipset, jag köpte precis ett veganproteinpulver som jag gillar men tar det slut ska jag spana efter ärtprotein. 1000 TACK rara du <3

   foodjunkie 2017-02-26 12:32:22
   Svara
 • Hej Edita,
  Är en läsar som kommit och gått genom åren och har hittat tillbaka till din ljuvliga blogg igen. Längtar varje dag efter dina nya inlägg och vackra bilder. Ditt sätt att tänka kring mat är helt i min egen linje och att se frukt som vitaminer tycker jag att du ska hålla kvar i. Ville egentligen bara säga hej, och stort tack för att du förgyller och inspirerar mig i min vardag.
  Varma kramar Emilia L

  Emilia 2017-02-22 15:29:56
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Hej underbara du! Tusen tack för fin kommentar, blir så otroligt glad när jag läser era kommentarer och speciellt nät ni vill ha mer och att det som ni får inspirerar- det är precis vad jag vill att det gör <3 STOR KRAM

   foodjunkie 2017-02-26 12:34:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!