Tack Pierre Björk för festliga bilder

hc__0004hc__0082hc__0138hc__0184hc__0023hc__0166hc__0063hc__0252hc__0145hc__0320hc__0209hc__0559hc__0462hc__0442

 

Lite fredagsbilder tänkte jag bjuda på så här dagen till ära. Även fast det här inte var idag utan det var när vi firade våran allas finaste vän Mira. Fick bilderna idag och fick faktiskt använda dom för att visa er, som ni märker är det inte jag som plåtat dom utan jätteduktiga Pierre Björk som fotograferar massa profiler och mycket annat var där under kvällen och förgyllde med sin kamera. Jag kan ju börja med att säga att min fina vän Mira är värd mycket hon, t o m dom där minnesluckorna alla blev bjudna på den kvällen och bakfyllan dagen efter…. Kan ni någonting om stjärntecken? Alltså vilka olika slags personligheter man har efter stjärntecken. Hon är en sån t y p i s k vattuman – hjälpsam, svårt att vara själv och vill helst vara många, rolig, lojal och har många vänner, nytänkande, kreativ, behov av att känna omväxling, impulsiv, äventyr, behöver ett fritt och omväxlande arbete och sjuk viljestyrka. Det är så häftigt tycker jag om man väl kan stjärntecken och ser hur man allt är. Men vattuman måste jag ändå säga är ett härligt filur, speciellt Mira <3

Måste även passa på att tips om ni ska ha någon fest så boka på Miss Clara, som jag har sagt förut när jag varit där så är allt bara så bra! 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Var det födelsedagsfest? Är hon inte fisk isf? Eller festen kanske hölls en tid efter att hon fyllt?

  /En som fisk som just fyllt år

  Jeanette 2017-02-26 08:47:27
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej gullis. Hon fyller år 27 januari 😉 Festen var för någon helg sedan men fick bilderna nu..
   GRATTIS I EFTERSKOTT!! Jag är oxå fisk 🙂 Kram

   foodjunkie 2017-02-26 12:29:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!