Ett fruktigt knep

img_7568img_7632

Godmorgon snyggingar! Här kommer typ det lättaste sättet att göra fruktstunden lite roligare. Även om kankse sticksen inte är helt superbra för en mini-vildingen att springa runt med så blir det ju perfekt tillfälle att sitt och mata varan med dom 😉 Man kan verkligen trä på vadsom på trästicken och det ser så mycket roligare ut. Smakar liksom sommar om dom och alla ca 20 stycken gick åt på ett svep. Jag använde mig av vattenmelon, jordgubbar och banan.

Alba har typ den sötaste lilla rutinen just nu, pussa med ett smack ( förut har det varit en jäääättelååååång och väldigt söt putmun som kommer men nu är det smack oxå) på precis hela mig innan hon somnar. Det vill säga att hon kommit på ett knep att få vara uppe några minuter längre för jag tackar ju inte nej till nån av dom  små pussarna;) Öga, öga, näsa, kind, kind, hår, panna, handflata, andra sidan handen och munnen <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Oo mattan! Så fin 🙂 Vart ifrån?

  Hina 2017-03-04 18:21:32
  Svara
  • Svar på Hinas kommentar.

   Hej Hina! Den är nästan helt ny och jag är helt kär i den, ska visa er mer tänkte jaha väldigt snart 🙂 Men den är ifrån Layered <3 Kram

   foodjunkie 2017-03-05 18:14:54
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!