Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En blanding av massa gott

img_8050img_8070 img_8575editha-980x735img_8721img_8774

Hej gullisar! Det här är ju så kul att få skriva varje vecka, det är veeeery sooon helg. Vågar man ens skriva det här men hela den här veckan har känt som en hel helg här hemma. Ingenting har varit som det brukar, noll rutiner och ingen som helst plan med någonting. Det har ju varit sportlov och inte en lugn stund. Som min barnmorska sa till mig nu när vi var och tog sista vaccinsprutan på lillan förra veckan, p a s s a på med allt det där som ni inte kommer göra sen när dagis börjar. Vi får se vad det blir men nu längtar jag efter rutiner på min vardag.

Tänkte iaf visa er lite smått hur det sett ut nu sen i förrgår- Fick hem två helt magiska nyttiga semlor från Pepstop av Foodora på fettis- tisdagen. Åt den där fantastiska löjromspizzan med min sambo och Alba på Brillo. Har snart målat klart.. det har gått trögt och kan säga att det här med att måla med en ( läs alba) som gärna vill göra allt jag gör vart svårare än räknat och så orättvis bild på det jag gjort på färgen då den är så mycket klarare blå så ni ska få se mer sen när jag är klar såklart. Sprang på möte med snygga Petra ( tryck på namnet för att se hennes fina blogg och därifrån lånade jag bilden på mig) vi ska ha ett väldigt mysigt event snart som ni ska få se mer av då. Varit på polismuseet med Lisa och barnen. Sen har det tränats på KAMPsportslabbet och sist och dessutom minst hängt med min lilla skatt 🙂

Jag ska åka ifrån henne nästa vecka för några dagar i solen, ska bli så mysigt men saknar henne redan <3   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand