Äggbonanza och mangolicious

img_8658 img_8664 img_8683 img_8688 img_8694 img_8707 img_8713 img_8719 img_8731 img_8736

Hej snyggingar!

Hur har er vecka startat? Min som vanligt på bästa Kampsportslabbet. Det är verkligen sjukt hur olika ork man har olika dagar när det kommer till allt men det blir så tydligt på träningen. Och då även energin man har. Kan ju säga att måndags energin inte är på topp men efter det passet mår jag så sjukt bra. Tips till er att ha måndagar som en bra träningsdag, sätter liksom standarden som ska vara resten av veckan tycker jag. Skiter man i måndagen blir hela veckan slö..

Ni kan inte ana hu smycket ägg vi äter här hemma just nu. Jag som har varit super kinkig när det kommit till ägg.. knappt ätit ett ägg sen jag var gravid. Till att nu lätt äta 3-4 om dagen. Och Alba älskar ju ägg och samma med pappan i huset. Så flak av ägg köps hem hit. Och dom äts i alla möjliga olika former. Mina mackor här var ju oslagbara.. knäckisar med en skiva smält ost ( grisigt gott), lös kokta ägg, peppar, örtsalt och chilisås så det är alltså INTE ketchup på om det såg ut som det haha..

Sen MANGON som ni ser på bilderna, sjukt stora och magiskt goda <3 En bättre snacksstund helt enkelt. Och så fick ni se lite av min nya matta som kommit – helt kär i den.. 🙂

Ps. Mango är en hud-booster deluxe, man brukar säga att mango är för en glödande hud.. hjälper acne, anti-aging alltså föryngrar, förbättrar hyn och lyster. Det är för att den är fylld av bra vitaminer, fibrers, antioxidanter osv. Vilket ökar immunförsvaret, ämnesomsättningen och hjälper till att ha kroppen i balans 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Vart kommer ditt soffbord från? SÅ fint! <3

    Matilda 2017-03-07 22:46:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!