Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ett bär som bär på superkraft

img_8148img_8163img_8165

Hej fina ni! 

Hur mår ni? Här hemma åkte lillan och jag på magsjuka.. Så glad att det var en kortvarig sådan. Det var så jobbigt och se lillan. Och hur typiskt är det inte att det kom NU. Jag ska nämligen åka till Barcelona idag med min syster och Mira ju. Har fått sova ut och ska snart packa väskan. Men hade inte åkt om Alba var sjuk fortfarande såklart. Men hon blev faktiskt bra igår och då kom mitt.. NOG om sånt här tråkigt. 

Ni är så gulliga som kommenterar hur jag hinner ta alla bilder med en liten vilde i farten. Vissa gånger har det gått åt skogen haha men hon har alltid varit väldigt noggrann tjej men nu är hon i en ålder som är magisk, ALLT ska vara korrekt och man får inte göra olikt sen tidigare gången. Så nu pillar hon absolut inte på mammas men så kom det fram hallon.. Det bästa hon vet. Det fanns inte tid att fota dom eller göra det jag skulle göra med dom 😉

Ni vet säkert att hallon är nyttigt. Men visste ni att hallon är ett hälsobär? Ett bär som bär på superkraft. Magen blir glad och mätt på hallon och även boostar immunförsvaret Dom är fyllda med fibrer, små fiberbomber helt enkelt. Så dom är inte bara goda 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind