Lite blandade tips för att leva lycklig

img_8990img_9551img_9556 img_9559img_9584img_9179 img_9177 img_9162img_9214img_9175img_9223 img_9232

Tänk om man hade startat dagen med en kyss från solen och den härliga värmen som utstrålas.. Får bjuda på lite bilder från när jag och Frida bar så jädrans snygga badkläder och jag kjol istället. Vad tycker ni om det? Hellre sol och värme fattar jag såklart men ni har bett om att få se mer av mig vilket inte alls blir lika lätt här hemma märker jag. Ska öva upp Alba till en mästarfotograf men tills dess ska jag tajma när hennes pappa kan istället. Så kul att ni frågar massa och det här är ifrån den kända marknaden i Barcelona. TÄNK OM vi hade haft en sån här hemma.. A l l t är billigt och mer färska skaldjur och råvaror än vad man kan drömma om att vi hade haft.

Jag tycker veklingen att Barcelona är en så trevlig storstad, alla är glada och vädret är så mycket bättre än här, billigt med mat dvs att gå ut och äta, det finns alltid någonting att göra. Det är ju bevisat att man ska ha en resa inbokad för att ha någonting att se framemot, då är man mer en lycklig människa plus då att det ska ligga en skumpa på kylning redo fall man får oväntat besök 😉 Har ni det? Annars dagen tips!

KRAM PÅ ER

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad heter marknaden? Jag ska till Barcelona om någon vecka och där skulle jag verkligen vilja strosa omkring!
  Kram

  Josefine 2017-03-20 14:06:36
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine! Den heter nog Ramblas.. Inte säker, men den ligger på Ramblas, alla vet vart den ligger så bara att fråga när du kommer till Ramblas 🙂 Men håll hårt i väskan, hört att det finns gott om ficktjuvar. Men annars gott med skaldjur annat 🙂 KRAM

   foodjunkie 2017-03-21 00:07:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!