Hur jag tänker kring att unna sig

img_9779 img_9745 img_9757img_0236img_9684 img_9705 img_9713 img_9717

Hej fina ni!

F*n var det är gott med bra mat. Är det nån som inte håller med mig? Och vad innebär bra mat då.. ? Varierad kost med bra näringsinnehåll är mitt motto. Vem dricker inte hellre en kokosnöt så där än nåt annat sött? Visst att det är dyrare men man kan ju få unna sig en ibland. För att det känns som man har tänket med att unna sig då är det någonting onyttigt.. tänk hellre tvärtom, unna sig en hälsa – detoxkur istället så tappar man suget efter allt det där andra som man säger att man ska unna sig ” en bulle” ”en chipspåse” ”ett kakpaket” osv ni fattar väl hu urjag menar?.. Idag var inne på hälsokosten min favorit butik Örtagubben. Där inne kan jag verkligen gå runt och tänka ska jag unne mig den här, den här, eller den här.. 😉

Vad tycker ni om Albas lilla buffé idag? Kan ni gissa vad hon tog först? Har ni mig på Foodjunkieblog på instagram och följer min insta-story så såg ni det redan svaret där. Alba är ju halv syrian så oliverna rök fort som attan, sen edamame-bönorna och sist lämna hon kiwin.. Någonting jag märkte var att det smaka sommar om att äta vattenmelon och oliver ihop <3

Sen kan jag ju bara avsluta det är lilla inlägget och säga att JA jag unnar mig skit också men vill bara inspirera till att tänka på det åt båda hållen 🙂 Som en cava- sangaria i solen är aldrig fel! Kram på er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej!
  Vad heter modellen och vilken storlek har du i dina runda Ray Ban? Så galet snygga!

  Lydia Joy Gadolin 2017-03-24 14:16:14
  Svara
  • Svar på Lydia Joy Gadolins kommentar.

   Hej Lydia, hmm bra fråga, men det finns bara en storlek på dessa så bara du ser dom runda Ray Ban så är det dom 🙂 Hoppas du hittar dom! Sen att tillägga så har jag ett mini huvud.. Har typ barnhjälm när det behövs hjälm. Så fall du känner att dom glasögonen är mindre på dig kan det bero på att mitt huvud är mini. Hehe. Kram

   foodjunkie 2017-03-26 22:48:44
   Svara
 • Hej! Är det i Barcelona ni åt sushin? På vilken restaurang isåfall:)
  Jag & min man åker dit 1 april nämligen!
  Något supertips?

  Tack!

  Elin hillding 2017-03-17 14:57:51
  Svara
  • Svar på Elin hilldings kommentar.

   Hej Elin!
   Vad härligt! Älskar Barcelona 🙂 Sushi hittar ni bäst på IkiBana (finns fyra olika med ta den som heter Sarria) eller på Carpe Diem nere vid stranden – det är den som är på bilden. Kram och ha en undrbar semsetr!

   foodjunkie 2017-03-18 11:13:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!