Att sträva efter en ultimat sommarkropp

img_0488img_0529

Hej hopp kära ni! 

Hur mår ni? Härligt att det börjar bli vår och är ni igång med träningen? Känna att det är dags att lägga i en växel till sommar kroppen? Eller går ni runt och är stressade över det? Jag kan hälsa er alla ni är fina precis som ni är men vill att alltid inspirera till att hålla sin kropp igång för då mår vi som bäst. Att hålla på att sträva efter att  vara i form till sommaren är en väl en bra plan om det är mer än några veckor sommar som här där vi bor 😉 Jag är en jäkel på att vara periodare men skulle aldrig lägga kosten åt sidan helt. Kanske beror det på att jag tycker det är gott med bra mat. Men till er alla som har dieter som styr era liv är mitt stora tips att börja äta mer frukt, grönt, rotfrukter, ägg, frön, nötter, quinoa, bulgur, ris. Det finns så mycket att vinna på det. Istället för att vara stressad hur många kalorier ting innehåller och att stressen gjorde att man gick upp i vikt istället. Är ni med mig på vad jag menar? Att låta kroppen må bra utav att äta rätt och inte stressa. Sen på det är alla olika möjliga tillfällen vi rör på oss viktigt också för att kroppen inte ska stanna upp. Vi ska helt enkelt hålla kroppen igång inifrån! Hoppas ni förstår hur jag menar annars fråga vad ni vill <3

Här kommer en magiskt smoothieskål, skulle jag kunna äta varje morgon, har verkligen fått en dille på den här. Så enkelt och få ingredienser. Mango har jag ju precis berätta för er att den innehåller mängder av fibrer, vilken gör att den håller dig mätt men även bra för vår hy, syn och hår! Spenat är alltid tips att slänga ner i din smoothie, på riktigt alltså! Spenat är bra för immunförsvaret, vikten, huden osv för det är en riktig vitaminbomb. Banana är en sak vi borde äta varje dag oxå, det är som och äta ett stor bra piller med all möjliga bra vitaminer och mineraler det finns i en banan, stress, förstoppning, PMS, depression är några saker att lägga på minnet som banan hjälper till att bota!

Gör så här: Mixa ett paket fryst mango, 1 stor näve spenat, 2 – 3 bananer, 1-2 msk spirulina, soya eller mandel-mjölk. Toppa med nån musli 🙂 Vill man ha den lite sötare så ha i dadlar.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack <3 du verkar Så vettig. Har varit så leden på senaste då jag gått upp lite i vikt (pga hetsätning som triggas av stress) och försöker nu gå ner men inser att ju mer jah stressar desto sämre går det 🙁 önskar bara jag kunde få ett harmoniskt förhållningssätt till mat.

  :( 2017-03-21 14:42:41
  Svara
  • Svar på :(s kommentar.

   Det är så vanligt att man hetsäter vid stress. Det är en oro som dämpas så fort man äter. Eller att man vann lite över stressen när den där ostmackan fick slinka ner..
   Mitt tips är att försöka antingen ta bort lite socker, att inte ha det hemma alls. Byt ut det till dadlar, jordnötssmör men framförallt mycket frukt. Ha jordnötssmör i dadlarna, på bananen osv. Bara för att få äta nåt snabbt.. men det växer efter ett tag i munnen. Och framförallt så är det inte lika onyttigt som det andra. Men ett annat tips är att inte få i sig så mycket under den här hetsätningen, försöka få matsäcken lite mindre. Så hellre många små än en stor!
   Men det störta tipset är att ALLTID LIGGA STEGET FÖRE. För du ska inte gå hungrig det är då det kommer sluta med att man plundrar kylskåpet!
   Testa gärna min smoothie jag skrev här varje morgon nu i några dagar så kommer du känna själv att du blir värdigt mätt på den och även så är det så att ju bättre frukost man äter desto bättre blir dagen. Men sen vet jag såklart att en bra frukost räddar inte ett hetsätande men många bäckar små.. För det är så sorgligt att man gör så mot sig själv. Och så fort du kommer klarar ave att kontrollera det här kommer din form att hittas tillbaka och du kommer känna dig lugn i kroppen igen! Men det är så viktigt att du faktiskt vågar prata om det, att man avdramatiserar det hela hjälper väldigt mycket.
   Jag själv har inga inga förbud uppsatta utan är jag sugen på choklad så äter jag lite . Man skulle kunna säga att jag tänker i 80/20 regeln, 80% försöker äta bra och hälsosam mat och restan av 20% får jag äta vad jag vill. Det får mig att ha ett mer avslappnat förhållande till maten. Det kan ett skönt tips att inte vara så hård mot sig själv! Det kommer man längre på tror jag <3 Lycka till fina du! Fråga på vad du vill KRAMAR

   foodjunkie 2017-03-21 23:21:52
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Stort tack för att du tog dig tiden att svara,<3 jättebra tips, äter redan jordnötssmör, banan och dadlar, stooora favoriter! Har haft detta problem i flera år men varit väldigt lugn och harmonisk ett bra tag, men flyttade nyss till Sthlm och det bidrog till en viss stress! Måste bara fråga, hur tacklar du att vara på en arbetsplats där det är hetsigt med mat? Jag själv behöver egentligen umgås med folk som inte alls bryr sig och har nu olyckligtvis hamnat på ett ställe där alla pratar om mat, Hetsar, bantar, etc. Och det äts choklad och liknande hela tiden (och sen kompenseras det med keso till lunch), jag som har rejäl matlåda med gott Veggo avstår från chokladen och får då alltid kommentarer. Hur kan man tackla folk som alltid ska störa sig på att man inte vill äta sött? Stort tack för en fantastisk blogg, ska testa auberginen i ugn imorrn!!

    :( 2017-03-22 11:26:01
    Svara
    • Svar på :(s kommentar.

     Jag svarar mer än gärna. Jag har ju den här bloggen för att jag vill inspirera! Alla har vi våra problem med kosten. Ingen är perfekt! Men att hetsäta är någonting som är så svårt att bli av med men blir så arg på att just dom du jobbar med. Som jag nämnde har vi all problem. Men mitt tips är verkligen att börja vägra prata om det, bara släng ur det dig, skämta om det fler och fler gånger sen börja prata om det. Jag lovar att så fort du kan prata om det så kommer det att börja vända. Det är det viktigaste! Då blir det inte lika mycket stress om det. Och dom på ditt jobb som tyvärr verkar vara för upptagna med sitt kanske också vaknar och fattar att hur dom gör inte håller i längden. Dom gör så fel men försöker få dig som är duktig att bli den som gör fel. Det är så tydligt att dom hellre hade haft din matlåda hellre än keson och tröstar sig med en chokladbit. Att dom borde faktiskt inte nämna vad du äter eller inte äter. Det är så fel av dom! Men tyvärr vet dom inte bättre så våga det säga någonting så kommer dom sluta och du kommer må bättre. Man kan inte stänga av allt man hör och ser så är det bara även om man önskade så enkelest är att säga det, utan att det ska bli en stor grej. Ge dig en stor kram och klapp på axeln från mig och dig själv att du har den där goda lådan med dig! Jag hade aldrig klarat av att sitta och höra hur alla olika åt och sa åt mig hur jag åt, så känn dig inte dum! Jag vill bara finnas som en inspiration utan pekpinnar <3
     1000 tack och hoppad du fick till auberginen och hade en fantastikt helg <3 lova skriva om det är någonting mer 🙂

     foodjunkie 2017-03-27 00:58:37
     Svara
     • Svar på foodjunkies kommentar.

      Alltså tack verkligen för att du tog dig tiden att svara. värmde så mycket i hjärtat! din blogg och du är bäst! 🙂 ska kämpa på! nu har jag varit sockerfri i 4 veckor och äter sjukt mkt grönt, börjar sakta men säkert känna att kroppen hittar tillbaka till sin gamla form, såå skönt!

      :( 2017-03-28 20:38:24
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!