Allvarligt gott

img_0663img_0701 img_0702 img_0711 img_0716img_0731 img_0741 img_0771 img_0790

I detta inlägg förekommer det reklam för Planti och Foodora

Hej favoriter!

Här hemma är det en som vägrar släppa sin ballong. Men det förstår jag, väldigt tjusig stor guldig sak som flyger! Igår var jag och väldigt många andra bjudna på bio, inte vilken som helst utan förhandsvisning av Beauty and the Beast. Det tackar vi Foodora för! Både för all mat, bio och ballong. Vi fick nämligen deras ballong – foodorA, gulligt! Annat gulligt var att Alba hade lekkompisen Marley här medan jag och mamma Tilde och hennes son sprang på bio. Jag vet ju själv hur kul det är att hänga med kompisar så kändes så bra att gå iväg och götta sig med bio. 

Sen till det goda vi åt här hemma imorse. Jag har ju sen jag födde Alba inte haft mjölkprodukter hemma pga att hon var allergisk. Nu har hon växt ifrån det men ska vara ärlig och säga att det är riktigt nice att inte äta alla mjölkprodukter jämt. Och nu när jag har ett samarbete med Planti som Alba på riktigt är uppvuxen på så kändes det väldigt lyckligt att få göra det här. Jag och Petra ska nämligen ha ett event med dom imorgon. Ska såklart visa er mer om det. Det ska bli så kul och få visa alla allt gott imorgon 🙂

I min tallrik där nu på morgonen är det deras vanilj yog-oat so smakar som vaniljsås (true story!!) så man behöver inte toppa med så mycket för det smakar redan ljuvligt. Men en sak jag fått dille på är att steka ihop banan med kokosfett, kanel och ekologisk sirap. Det liksom doftar nybakade bullar när man gör det. Jag brukar göra små skivor bara men tänkte testa med en stor, tycker små är godare så ni vet! Annars kan vi prata om DEN HÄR MELONEN, som jag tappat namnet på. SÅ GOD till precis allt! <3 

PS. Såg när jag la in bilderna att på Albas pyjamas var det en panda med en gul ballong oxå, ser ni 🙂 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!