Här är vår überhärliga Planti frukost

5ds_1833 5ds_1835 5ds_18425ds_1848 5ds_1854 5ds_1880img_08415ds_18625ds_1893 5ds_1954 5ds_1983 5ds_20995ds_2070img_08635ds_21535ds_21865ds_21935ds_2212

 

I samarbete med Planti

Hej alla hjärtegull

Det här var ju en morgon jag gärna hade satt på repeat på. Tänk att få vakna, klä sig och komma till det här. Till mitt och Petras event för Planti med alla snygga människor som man känner! Det var en riktig frukostbonanza av rang. Där stod vi och stolta presenterade deras nya produkter. smaker. Planti har bara funnit i 1,5 år men deras mål är att vara de godaste havre och soya soja produkterna på marknaden. Heja Planti (!) , deras havreyoghurt – YogOat är magi. Ni måste testa, vaniljen är verkligen som glass eller ren vaniljsås! Sen en sak som vi stod där och applåderade för imorse var att de ägs av Kavlifonden, en välgörenhetsstiftelse som skänker koncernens överskott till välgörenhet – hela 75 miljoner förra året! Så inte bara att dom tänker växtbaserat som är bra för miljön och oss så går pengarna vidare till annat bra <3 Så för alla er laktos-känsliga eller miljömedvetna spring och testa, det är smakgaranti så ni förstår nog själva resten! Och då att dom lyckats vara godast på marknaden vilket all statistik visat också 🙂

Visst hade vi det fint där på Snickarbacken 7 imorse? Synd att jag inte kunde bjuda er alla så ni också fick testa.. Och ser ni den där lilla kaffen jag står och håller i, Mmmmmmmm, som en gammal hederlig pucko fast med kaffesmak och gjort på ren havre! Dock ska ni veta att dom ca 2 veckor kommer det komma en med utan tillsatt socker, många tummen upp, den kommer drickas dagligen av mig då!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej,
  Vart kommer dina fina byxor ifrån?

  Josefine 2017-03-29 13:21:16
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine!
   ZARA det är boyfriend byxor så efter en halv dag sitter dom pösigt 😉 Men köpte dom nyligen så dom finns kvar! 🙂

   foodjunkie 2017-03-30 09:10:34
   Svara
 • Låter ju fantastiskt! Såg dock att vanilj smaken innehåller lite socker, men det finns naturell också va? 🙂 kram!

  Julia 2017-03-26 20:28:27
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia!
   Det stämmer, men det känns som precis alla har det som har smak annat är naturell. Men i det här fallet älskar jah att den är gjord på havre 🙂 Den i naturell är jättegod, känns så fräsch och härligt för kroppen!
   KRAM

   foodjunkie 2017-03-26 22:37:02
   Svara
 • Åhh det ser ju supermysigt ut! Var tvungen att prova både latten och vaniljyoughurten idag, sååå himla goda! Måste bara fråga var din fina tröja kommer ifrån? Älskar för övrigt både din klädstil och inredningen hemma hos dig, gärna mer klädinspo!:)
  Ha en fin kväll, kram Alexandra

  Alexandra Åhlen 2017-03-25 19:22:47
  Svara
  • Svar på Alexandra Åhlens kommentar.

   Hej Alexandra! Vad du är snäll, 1000 tack för komplimangerna. Ska självklart visa mer om ni önskar det! Jag tror jag glömmer bort för att jag tänker jämt mat men ska försöka komma ihåg! Tröjan är relativt ny från Zara ca 500kr – mörkblå fram och svart lite längre bak med olika tyg plus olika detaljer volangs spå sidor och ärmar 🙂
   Men Sjukt kul att du sprang och testade, visst var det Sååå gott – älskar när jag får visa er saker som jag får själv testa och gillar! Tänk när den latten komme rutan tillsatt socker oxå- mmmmmmmm 🙂
   Hoppas du haft en underbar helg! KRAM

   foodjunkie 2017-03-26 22:40:17
   Svara
 • Jag måste testa deras produkter. Jag letar alltid efter bättre alternativ då min mage inte klarar av viss mat längre.

  Hanna 2017-03-25 08:22:50 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det var exakt det vi pratade om på eventet- många och allt fler har känsliga magar men att det inte finns så mycket goda alternativ. Jag älskar att allt det här är gjort på havre. Känns så fräsch och bra för kroppen! Vore kul om du testa och gav svar vad du tyckte sen 🙂 Hoppas du haft en fin helg! KRAM

   foodjunkie 2017-03-26 22:41:57
   Svara
 • Ser ut som en riktigt lyxig morgon!

  Lillian 2017-03-24 22:15:39 http://daybreakblogg.se
  Svara
  • Svar på Lillians kommentar.

   Men VISST, det var så mysigt och få sitta där under allt linne tyll från taket och äta massvis med gott! <3 Hoppas du haft en underbar helg 🙂

   foodjunkie 2017-03-26 22:42:43
   Svara
 • Varför är de personer som ni bjuder in till event alltid samma? Det är alltid samma gäng och alltid blonda, vita tjejer. Det känns så himla mycket som en klubb för inbördes beundran. Som läsare och Planti-ätare hade det varit kul om alla dessa event kunde vara lite mer mixade och lite mindre homogent.

  Tackohej.

  Elin 2017-03-24 22:09:49
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!
   Det här var inprincip ett av mina första event men ska verkligen lägga det på minnet tills nästa! 1000 tack för bra input, alltid kul att höra vad andra tycker. Sen är det såklart så att det blir enklast att bjuda dom vänner som jag känner som har en blogg så det blir mest marknadsföring för just det som jag hade eventet för. Men kul och läsa att du är en Planti-ätare redan! Jag älskar deras produkter och vill att andra ska få upp ögonen oxå, just för vi är många som är känsliga i magen eller mer medvetna idag. Tack för din kommentar och hoppas du är med på det jag svarade?
   Hoppas du haft en fin helg!

   foodjunkie 2017-03-26 22:46:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!