Bilder och framför allt massa tips

img_0865 img_0882-1 img_0891 img_0925img_0913img_0939 img_0958 img_0964 img_0975 img_0980 img_1002 img_1008 img_1014 img_0811 img_0823

Hej alla fina! 

Hur har er helg varit? Jag satsade all in på att ta det lugnt. Det mest ansträngde jag gjorde var nog att gå runt Djurgården. Nu ska jag ge er ett bra tips ( la ut det på min instagram snap) för kom på det nu när jag skrev att jag gick PW. Jag gick inte den allt för fort faktiskt, inte för att jag tänkte vara lat den här helgen utan för jag har tagit bort några leverfläckar. Det är ju någonting som man tänker att man ska gå och titta men så blir det typ aldrig av, men hoppas ni är några som tar tag i det nu efter ni fått en påminnelse av mig också. Det är så viktigt och speciellt nu när man ska blända fram sin kropp för den starka solen. 

Men lite smått och gott har jag såklart fått i mig att tipsa om ( förutom den härliga solen som sken på oss fint i helgen).  Det första ni ser är mitt favorit kaffe som görs på Italiano fiket/baren på Birger Jarlsgatan. Sen tips nummer två är att gå och smaka dom där kroketterna fyllda med svamp och riven tryffel på.. MUMMA – dom finns på Sturehof. Och är det någon som ska slänga ihop nåt gott och enkelt när ni inte är riktigt hungriga så är Bruschetta helt perfekt tycker jag.

Gör så här: Skiva ditt goda bröd, jag hade surdegsbröd. Lägg in i ugn och för rosta det i några minuter. Medan kan du blanda dina hackade ekologiska kvist tomater med massa vitlök ca 3-4 st, salt, svart peppar, färsk basilika och en droppe vinäger. Ta ut brödet och lägg på den smakrika tomatröran ( inte såsen som kan bli av alla tomter, då blir brödet blött) och toppa med några skivor mozzarella. Och in i ugn igen tills det hela fått färg 🙂

Det sista ni ser på bilderna förutom min lilla modell och alla blommorna här hemma så är det en helt gudomlig äppelkaka från restrangen Prinsen som jag var på för att få höra massa härligt om Florida Keys. SOM OM man inte redan var sugen på vita stränder, nya spännande ställen och häftig mat. Fast juste på tal om häftig mat så lagade min svärmor dom godaste couscous biffarna till mig idag, ska ge mig tusan på att laga sånna imorgon just för dom var så goda med just det hon hade lagat dom på.. to be continued

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hi

  Where is your beautiful sofa and rug from?
  Thanks!

  Anna 2017-03-29 15:34:59
  Svara
 • Hej,

  Tack för grym inspiration! Skulle gärna vilja veta vart din fina matta är ifrån. 🙂

  Hälsningar,
  Lina

  Lina 2017-03-28 23:09:36
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   1000000 Tack snälla du <3
   Mattan är ifrån Layered och jag tror den heter grå/silver..
   Kram

   foodjunkie 2017-03-30 09:11:32
   Svara
 • Det låter som en väldigt fin helg och Bruschetta är fantastiskt gott! Bra tips! 🙂

  Mirjam Therese 2017-03-27 07:47:03 http://mirjamtherese.blogg.se
  Svara
  • Svar på Mirjam Thereses kommentar.

   Tusen tack Mirjam! Hoppas din var detsamma 🙂 Ja en brushetta är ju aldrig fel men det var ett tag sen jag gjorde en så ville verkligen tipsa om det 🙂

   foodjunkie 2017-03-27 10:28:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!