Det här med att rosta till sin maträtt

 

Hej fina ni!

TÄNK när man kan ta fram grillen,  l ä n g t a r! Jag tycker verkligen sparris är sommarmat, så tänk om dom där hade fått vara grillade.. Men jag ska inte klaga, det här var ju för gott ändå! Jag älskar ju att få rosta mat… på tal och grill. Rosta rotfrukter osv. Men att rosta kikärtor tycker jag är så gott. Ha det i sallader och man har fått till allt det där med proteinet också. Perfekt för oss vegetarianer. Men en sak som är så enkelt att slänga till som är jädrans smaskens är majs. Rosta majs och kikärtor ihop med en olika kryddor är inte svårtflirtat hos mig 😉

Gör så här: Bland majs och förkokta kikärtor, krydda med det du vill- jag hade, gurkmeja, salt chili, peppar, örtsalt och pressade i vitlök. La in dom i ugn tills dom blev fint rostade <3 

Nu måste jag spriiiinga men hoppas ni haft en underbar dag! KRAMAR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ser jättegott ut! Längtar efter din bok!!

  Sofia 2017-03-28 21:47:36
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men heeeej Underbara Sofia!
   Vad glad jag blir, det ska bli SÅ kul när den börjar bli mer klar.. Ska uppdatera er lite snart hur det går 🙂
   KRAM

   foodjunkie 2017-03-30 09:12:23
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!