Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Växtbaserad, laktosfri, vegansk och så god

img_0273 img_0306 img_0316 img_0338img_0184 img_0186 img_0187 img_0197 img_0204 img_0211 img_0218 img_0261 img_0265

 

I samarbete med Planti

Att få göra det här samarbetet är bara kul. Planti ligger ändå mig varmt om hjärtat. Kan man säga så förresten om en yoghurt? För att det är deras yoghurt jag syftar på. Min lilla dotter var ju komjölks-allergiker så hon är som uppfödd på deras olika havre och soya yoghurtar. Så att få presentera deras nya smaker är ju en höjdpunk för mig, Alba och hoppas er.

Börjar med att visa hur lätt det är att få till en lyxig frukost. Den är precis som yoghurt fast som jag nämnde så är den gjord på havre – YogOat 😉 Och jag älskar att dom har smakgaranti på den.. det säger sig själv ganska mycket tycker jag. Tänk att få en bricka så där på sängen serverad varje morgon. Det var mest för bilden ska jag erkänna, annars tar jag den bara som den är.. Så där laktosfri, vegansk, växtbaserat och god helt enkelt. Och det har jag ju nämt så mycket för er så många fler som väljer just växtbaserat nu. Och då tycker jag att det är så härligt och veta vad som är gott av allt som står där på hyllan i butiken!

Och på tal om gott nu så var jag bara tvungen att visa det absolut enklaste knepet jag har till Alba. Hon är ett glass freak, ”glaaaa” och står vid frysen.. Eftersom den med vaniljsmak redan smakar som glass så är det ju bara att gå all in, frysa den. Jag gör som små bars av den. Häller på en bricka med bakplåtspapper under, lägga på bär och om man vill även müsli. Stoppa i frys i ca 1-2 h beror på hur tjockt lager du gjorde. Men tänk på att den tinar ju sen oxå så vill man behålla dom små barsen så behåll allt i frysen 😉

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh ser helt otroligt gott ut! Måste testa detta nu till helgen. Ha en fin fredag och tack för alla grymma recept du delar med dig av.
    Kram

    Emma 2017-03-31 08:42:16 http://www.nouw.com/emmaholen
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand