Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Pølse fest vid Strøget i vårvärmen

Den här ljuvliga crème brulee doughnuten sprutade man lite eld på och la en vanilj glasskula på så den smälte lite lätt och även chokladsås… ohlord!!!

Hej mina favoriter!

Hur känner ni med att det är måndag? Jag kan glädja er med att ni är inte lika trötta som mig. Eller jag hoppas såklart det! Jag vill att ni ska för 1 milli sekund känna att det är synd om mig. Det har varit så jäkla roliga saker hela tiden. Jag har haft gasen i botten lite för länge. Jag är HELT SLUT. Men det är imorgon som är mitt mål sen har jag NADA inbokat.. ska bara äta och sova bra sen då det inte varit i prio. Och min fokus ett är lilla familjen! Åkte ju ifrån Alba för 2 helger sen när jag åkte till Barcelona och nu i helgen när jag var i Köpenhamn. Så vill inget annat än kramas med henne just nu <3

Fast är det någon som ska till CPH snart så har jag så många bra tips. Let me know! Inte för att vi hade så mycket tid för att utforska men vi fick världens bästa guide – Roses ( pappas tjej) brorsa och hans fina tjej plus deras nyfödda mini söta son – hängde vi med hela lördagen. Så kul och se i alla städer när solen tittar fram hur ALLA tar sig ut. Och det är galet vad det finns Pølse i varje hörna där, i alla möjliga olika smaker som doftar helt fantastikt. Men jag fick nöja mig med doften och äta nåt annat 😉

Men tips är ju att köpa riktigt nice korvbröd, steka potatis, lök och morötter. Och ha pesto och ketchup på istället för bara senap. Korv drömmen visade vår bästa guide oss, ut på pieren efter Strøget, där ser man att det sitta mängder av soldyrkare längst vattnet. Inne där är en MATMARKNAD <3  Mega tips! KRAM på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åååh!! Ska dit om en vecka! Åh så gott det ser ut!!! En guide vore faktiskt superkul!

  Julia 2017-04-03 21:54:28
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia!
   Jaa vad härligt, vad avundsjuk jag blir, det är ju SÅ härligt där <3
   Ska få upp det innan du åker 🙂
   Men förvänta dig inget stordåd då vi var där i 48 h men under den tiden fick jag en lista på restoranger att testa 😉

   foodjunkie 2017-04-03 22:48:15
   Svara
 • Jaaa! En guide vore super!

  Jenny 2017-04-03 18:13:07
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Vad kul, ska jag se till och ordna inom VÄLDIGT kort. Så håll utkik 🙂 Kanske inte blir den största eftersom jag bara var där kort 😉

   foodjunkie 2017-04-03 18:58:27
   Svara
 • Åh vad härligt med Köpenhamn! En stadsguide vore så roligt att läsa 🙂

  Matilda 2017-04-03 14:05:19
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Det var verkligen MAGISKT. Även om jag det var väldigt fullspäckat schema så njöt jag till fullo och längtar redan tillbaka! Ska absolut skriva ner lite till er 🙂 🙂 🙂 KRAM

   foodjunkie 2017-04-03 14:06:40
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind