Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS till er som ska ha barn

Hej GULLnosar

Tänk att få finbesök hela vägen från LA! Lilla Noelle och hennes föräldrar, och hennes mamma och jag har känt varann sen urminnes tider. Vi pratar mer än 20 år, så galet! Tänk när våra döttrar står där om så länge.. OMG. Men på tal om stort – Alba kändes som en JÄTTE skillnad mot Noelle och Louie! Så sjukt söta <3

Efter vi myst hos Lisa var det dags att bege sig ut….. Och se den stora skillnaden med att ha bebis och en som snart är två år. Mitt stora tips till er som inom kort ska ha barn – Ut och ät mysiga och goda restaurangbesök när dom är små minisar. Ni kommer märka när dom är för stora för det tro mig haha. Så våga er ut med era minsisar, det är så värt det. Tajma bara in när dom ska sova eller är på bra humör bara så blir ingen absolut ingen stressad. Att gå ut med en som snart är två är ju inte bara stressigt det kan t o m vara svettigt, överallt och ingenstans. Plus min trötthet.. Som tur är var ju Kiwi med så idag gick det väl ”bra” förutom det med att inte sitta still 😉 Ni som vet ni vet…. 

Undrar verkligen hur det kommer gå att flyga imorgon med henne. När hon och jag flög hem ifrån LA i julas gick det galant men har på känn att det kan bli något annat haha.. Vi ska åka ner till huset i Marbella för nån veckas BARA lugn och roo = mycket recept och inspo <3 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind