Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lite om hur det gick till när vi blev med hus på solkusten

Hej eller HOLA 😉

Nu har vi kommit fram. Fram till där jag och min sambo köpte hus 2012, kommer ihåg när vi fick nyckeln på min födelsedag. Så galet det var, typiskt min sambo att bara komma på saker så händer det. Jag älskar att vara spontan så jag klagar inte men att sitta där med nyckeln i handen när jag fyllde 24 år till ett hus i Spanien hade jag inte ens drömt om. Sen att det stod dom mest konstigaste skulpturerna i trädgården och köket var högblankt lila, väggarnas turkosa, röd heltäckningsmatta  ( ända upp i badkaret) osv innebar en renovering.. Ska verkligen försöka hitta dom bilderna och visa. Och att spanjorer är lite mania mania vet vi nog alla.. så tror vi byggt om 3 gånger oxå haha.

Så nu fick ni lite kort hur jag hamna här i vårt hus i Marbella. Min lilla lugna oas där stressen är som bortglömd och inga måsten finns. Ska bli underbart att få vara här lite nu. Det är verkligen här jag lagar massa mat hela tiden och det ska ni självklart få se massa av <3

Ett mega tips när ni gör rawbollar- häll ner kakaonibs. Alltså små bitar rawchoklad, så det krispar gott om dom! Dom här små goda gjorde Rose nu i helgen i Köpenhamn, med både kokosflingor, sesamfrön, salt, dadlar  spiruluna, cacao, cacao nibs osv <3  HÄR visade jag lite mer hur ni ska gå till väga och massa tips. 

( SE HIT kära ni om ni vill se en rolig undersökning med mig i, TRYCK HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vill du dela recept på dina rawbollar?:)

  Sophie 2017-04-06 06:41:36
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Jag gör alltid olika, så kan göra ett par nya väldigt snart så skriver jag exakta mått! Men berätta, är det någonting speciellt du tycker om som du vill ha i dina? 🙂

   foodjunkie 2017-04-06 11:03:15
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind