Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Det här med ledighet

Det ska hänga klasar av vindruvor där ovanför Alba. Håll tummarna med mig att det kommer i år igen 😉 

Jag gör min tomatsås lite matigare med massa lök, typ 5-6 st vitlöks klyftor, färsk chili, paprika, zucchini, färsk persilja och krossade tomater, smaka av med salt, peppar, agave honung och balsamico. Det gick ju fin fint och sitta vid barnbordet och äta det 😉

Det var viktigt att sitta i egen stol, stor tjej på resturang räddades sen med en iPad. Vad tycker ni om den lösningen? Pussel, pussel, Pippi och Babar är det hon gillar. Hon somnade sen i vagnen så vi kunde avsluta middagen som börjar 21.30.. Inte alls som hemma – vilket jag gillar faktiskt! 

Hej gullisar på jorden!

Ska vi börja med och prata om pollen.. eller ni som vet vad jag menar förstår nog vad jag ska skriva- FY fan alltså! Tänkte att det skulle bli härligt och komma hit och att det inte var lika mycket i här. Ni vet när man går av ett plan och värmen slår en i ansiktet, lite så var det med pollen. Det är ju tur att det här inte är live sändning med att ha en blogg, kunde jag ändå gömma mina igen-klibbade- tårfyllda ögon med ett par glasögon på bild. Jag har btw med mig sjukt snygga glasögon hit, ska visa er noggrannare sen. Nu fick ni bara teaser…. 😉

Så nä, jag ska inte klaga med pollen för vi har det rätt gött här. Alba springer som barn ska, äter lite mer frukt än vanligt, busar underbart mycket men tokläskigt med poolen såklart. Satt så fint och lugn när vi var och besökte en ny resturang här som heter Mosh (- tips till er som ska hit! ). Och det gjorde jag med, så där avslappnad men ändå elegant, i mina nya helt ljuvliga kläder som jag måste tipsa er om. Jag verkligen längtade att få sätta på mig mitt SILKES sätt från Lou in Love. Ni vet när man hittar någon så skönt men snyggt? Precis så var det <3 t o m kanske lite nykär ….. Så tack små silkes maskar för ni levererar det mest lyxigaste tyget. Så ballt att tjejerna bakom Lou in Love har sin fabrik där maskerna spinner tyget. Och deras vision är att silke/ siden borde finnas i allas garderober! Yo go girl 😉 

Ps. Kommer ni ihåg shoten jag visade er häromdagen? (HÄR hittar ni receptet på den hälsoshoten) en sån fick vi oss innan ett pass jag härmat från mitt gym Kampsportslabbet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!