Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag önskar alla en trygg värld och uppväxt

Mitt hjärta går itu.

Vad FAN händer i Stockholm!!? Det är så vidrigt, läskigt och fruktansvärt. Det är svårt att skriva ihop ett inlägg nu. Jag sitter helt fastklistrad vid sociala medier för att få alla nyheter om vad som har hänt. Och det som är det läskigaste är att jag vet mer genom Facebook och vänner som skickat bilder än vad dom visar på nyheterna. Där sitter dom och försöker få oss lugna känns det som… – nämner BARA det som hänt på drottninggatan?! Why..? Varför visar dom bara det? Varför säger dom att dom övade på att det här kunde hända för några dagar sedan så dom är beredda? Och sitter bara och nämner hälften av det som händer.. Är ni med mig?

Jag är så tacksam att jag har min lilla skatt i trygghet ( helt ovetande och glad precis så som barn ska vara – medan jag mår illa), vi bor otroligt centralt så haft många som kontaktat oss men vi är som sagt i Spanien sedan i tisdags. Men önskar att alla var trygga! Det gör ont i hela mitt hjärta att alla små barn ska växa upp i en otrygg värld! Är vi inte klokare än så idag?? Varför finns det folk som vill ha makt grundat på hat och skräck??

Det här är overkligt och jag skänker alla mina tanker till offrens familjer </3 

TA HAND OM ER <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad Är det mer som har hänt ?

  Camilla 2017-04-07 18:47:09
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Vi satt på en lunch med ca 15 personer med samtal om att det sköts på stureplan, globen, fridhemsplan?? Så märkligt att nu pratats det inte om det på nyheterna.. ? Är det för att inte skapa panik eller var det bara rykten..?

   foodjunkie 2017-04-07 19:14:43
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Det var bara rykten, nyhetskanalerna visade bara det som faktiskt hade blivit konfirmerat av polis etc att det hade hänt, istället för att säga saker som endast var rykten (skjutningar etc). Tycker bara det är extremt vettigt? Förstår inte riktigt vad du menar i ditt inlägg…

    Johanna 2017-04-09 18:52:26
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

     Jaaa du har SÅ rätt. Men jag satt i panik när jag skrev det här. För jag hade hört av massa olika om skjutningarna men inget på nyheterna så blev orolig. Men som sagt det här inlägget skrev jag direkt när jag hörde om det hemma i sverieg och jag inte fick nån svar om det här men nu är det tre dagar sedan så nu vet jag att det var rykten ( vilket jag skrev i inlägget efter att jag är så tacksam för men att det är läskigt med rykten).
     Bra att du frågar när någonting frågetecken! Kram

     foodjunkie 2017-04-10 11:54:42
     Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind