Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vegetariska bowls med hummus och guacamole

 

 

Hej vänner!

Hur mår ni med tanke på det som hänt/händer i Stockholm? Jag förstår att man känner sig otrygg. Att man i det här grymma som händer har så mycket olika känslor. Men i allt det här finns det ljus och det ser jag över hela sociala medier, folk som ger sina hem, mat, kontor, bilar osv till alla och alla som hör av sig till nära och bekanta. Det är fint! Och kärlek vinner över hat. För det är exakt det som dom som ligger bakom det här är att vi ska bli rädda, så att dom får makt. Sen att det letas efter En som gjort detta är fel, det är fanatiker som ihop är hjärntvättade. Och dom får inte vinna eller styra en värld där kärlek, skratt, närhet, och lycka ska bestämma! 

Jag hoppas såklart att dom har kontroll på läget där hemma och att inga obekräftade rykten sprid runt om. Sen att ni stannar hemma och tar hand om varandra! Men en sak jag undrar som inte alls är i Sverige men att det ska ha skjutits på Stureplan, Fridhemsplan och Globen vid den här tidpunkten, lite efter? Är det rykten eller vill dom inte få oss i panik? 

Här är det som sagt tryggt, så är det någon som är rädd – KOM! Vi äter vegetariska – bowls med hummus och guacamole, dricker matcha latte och hänger i parken.. och varje dag blir det hälso shoten på- juice/ vatten, gurkmeja, svartpeppar, äppelcidervinäger, kanel och olivolja. Gjorde en stor imorse som jag tog med på PW till mitt fina sällskap, – Janni ( tryck på namnet för att se hennes SJUKT BRA blogg där jag även lånade bilden på mig och Jossan ifrån) <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • vart är dina adidas tights köpta ifrån? så snygga!!

  moa 2017-04-10 08:43:13
  Svara
  • Svar på moas kommentar.

   Hej Moa!
   Det här är ett par Adidas tights som jag köpte av mitt gym Kampsportslabbet, dom säljer dom där 🙂
   kram

   foodjunkie 2017-04-10 11:56:26
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind