Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Den perfekta lilla lunch oasen

 

Hej underbara ni!

Det här var ju nog den mest gömda lilla oasen jag suttit och ätit en lunch på väldigt länge. Närmare vattnet än så kommer man ju inte.. Som tur var det stenar så Alba inte kunde komma ända fram. Och lite mer tur var väl att det fanns kompisar med på lunchen. Ni som har barn vet nog vilket humör det vart när man bara somnar 5 minuter i bilen och vägrar sen att somna om i vagnen. Så vi bestämde oss att det inte var sista gången vi gick dit. Det var så blåsigt också.. och mitt i lunchen kom skräcken av allt vi fick höra från Stockholm. Ryktet spred sig ända hit om skottlossning överallt. Och alla telefonlinjer var ju som sagt nere. Visset att min lillasyster jämt springer på möte där omkring och hennes kille jobbar i den korsningen så precis som alla andra var det vidrigt. Så det spelar inge roll vilken plats i världen man är på när någonting sånt här händer. Jag ville bara hem till mina nära eller få hit dom ( eller såklart alla i trygghet)!!

Är glad att mycket av det som jag hörde var rykten, men fruktansvärt ledsen över allt annat, går inte en sekund utan att man tänker på det och alla drabbade. Men en sak jag är stolt över är att jag är tillsammans med en som är syrian. ALLA är lika värda. Punkt slut. Det kommer Alba växa upp med, inte någonting annat bara för att sådant här händer! 

Ps. är det någon som ska till Marbella och vill hit så heter det Kala Kalua Playa.. Ät pill pill, bamse tomtaer med lök som typ är söt, paella med färska skaldjur eller stor melon med nyhyvlad skinka på..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Super cool blog hvor jeg virkelig drømmer om mange fantastiske ting! 1000 tak for en perfekt blog, der passer perfekt til læsning af en anden hot snack nemlig ebogen ”Direktørens sekretærer” av N. Johansson! 🙂

  Lena Thea Wermund 2017-04-10 22:39:18
  Svara
 • Hej!

  Kan bara hålla med om det – ALLA är lika mycket värda. Det är den värderingen min son också får växa upp med. En stor kram till dig 🙂
  P.S skall hålla den där gömda oasen i minnet – vilken ljuvlig plats, tack för du delar med dig D.S

  Petra 2017-04-10 11:28:02
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej Petra 🙂
   Har saknat dina gulliga kommentarer, och kloka! <3
   Önskar att vi alla tänkte så!! Men heja oss som tänker så iaf
   Det var verkligen så perfekt, gömd- bra priser,havet, maten, gamla farbröder som servitörer, stranden, palmerna.. Det var första gången jag var där så ska testa igen nu när min faster kom och visa henne tänket jag 🙂
   Tack för din kommentar 🙂

   foodjunkie 2017-04-10 12:01:09
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Emma Danielsson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand