Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sund och bra mat plus det bästa receptet jag vet

Precis så där krämig och härlig som den ser ut var den. Jag köper alltid hem dom där nätpåsarna med avokado för att låta dom mjukna hemma. Gå och sukta sig lite och vänta tills dom blir perfekta 😉

Dom här mandlarna är mina favoriter, typiskt att dom är svårfunna/ dyra i Sverige. Här är det som att köpa popcorn – finns överallt för en billig peng.

Nu har jag visat hur en typisk Edita minut kan se ut – lite av allt, och lite av det bästa möjliga, önskar bara att den här ingefära juicen finns hemma och dessutom att all frukt och grönt blir så här härligt hemma. Det blir så mycket enklare då!

Söndagspromenaden och Alba och jag agerade modeller. Alba i sin favorit Pippi(fågel) dräkt, en perfekt sådan för det är en UV dräkt! 

Någon som kan gissa vad det ska blir för smarrigt? 

Det här med att fräsa lök – finns det något som doftar mer matigt och gott?

För er som gissade PILL PILL så var det rätt <3 Satan i gatan vad det är gott -med en rostad baugette… 

Frukt + Bär + Pumpakärnor = SANT

Hej gullisar!

Blir så glad när ni kommenterar, bloggen blir så mer levande då! Hur blir ni när ni ser sånna här inlägg..? Med sol, fräsch mat, ledighet.. Inspirerade eller avundsjuka? Jag vill veta så jag får ut det bästa för er. Jag vet ju själv att det kan vara för jäkligt och sitta och skrolla på Instagram+ Facebook och se hur FANTASTISKT allt kan framställas med bilder. Och det känns så fel att få ut det nu när allt hänt i Stockholm. Jag kan inte sluta tänka på det under mina vakna timmar. Och får därför dåligt samvete att jag sitter med lite av familjen och släkten i tryggheten, och postar bara massa härligt till er. Hur känner ni med det? Jag vill endast inspirera till hur enkelt och gott det är med bra mat och att vara sund! Har jag några läsare som var på Sergels torg igår? Önskar jag kunde vart där. Och visa att kärleken är större än det mörka! 

Nu till det här med att äta Pill Pill och doppa baguette i den goda chili-oljan <3 Gör så härHacka upp 6-7 vitlökar, 1 liten gullök, fräs med olivolja, häll i solrosolja ( eller annan olja du gillar), ha på medelvärme och lägg i färsk chili efter smak och även om du hittar små torkade chili, en halv burk krossade tomater, smaka av med salt och peppar. Låt det här få bubbla ihop sig en stund och skala din scampi. Lägg i din tills du tycker dom är klara och under den tiden kan du värma din baguette! 😉

Tips, blir det olja kvar spara och använd till en pasta dagen efter! MUMMA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • INSPIRERANDE!! jag blir såååå sugen på att gå hem å laga hälsosam mat när jag läser din blogg känns bara som att tiden inte räcker till, jag har ”fel” ingredienser hemma, eller då blir det bara till mig barnen (10 å 13) är lite svårflirtade….
  Å så klart lite avis på alla fin frukt/bär å alla härliga grönsaker som inte ser riktigt lite roliga ut här på Ica…
  Ha det bäst!

  madeleine 2017-04-11 08:37:31
  Svara
  • Svar på madeleines kommentar.

   Hej fina UNDERBARA du! Vad jag glad jag bliiir – värmer så i mig att höra att det jag kämpar med når ut! Det blir sånt push för mig att att jag vill få mer också så TACK för din fina kommentar! Sen förstår jag att det inte alltid lätt med barn i den åldern ( eller med en som är två- Alba ), min sambos barn är samma ålder och får då olika mat och hos och deras mamma så jag har det lite tufft där haha.. så det kan sluta med olika maträtter, men det som är bra med det jag lägger upp då som tips är att det är väldigt enklet att göra. Men såklart då med egen fantasi om man inte har ingredienserna hemma. Jag vill inte någonting ska vara ett Måste eller heller inte vara krångligt! <3
   Jag önskar verkligen vi hade samma sortiment av all frukt – grönt och bär hemma i samma prisklass!! Drömmen 🙂 Jag ska tänka på att ibland skriva vad barn kan gilla istället för det som visas <3
   KRAM och sköt om dig sålänge och tänk på att alltid fråga om det är någonting som inte är glasklart 🙂

   foodjunkie 2017-04-11 12:12:31
   Svara
 • Din blogg är så mysig! Älskar bilderna och din dotter är så himla gullig! O yes doften av lök som fräser är underbar! Om man får ha önskemål så skulle jag tycka det va kul om du hade mer typ ”min dag i bilder” och kanske lite mer personlig? Annars är din blogg toppen! Du verkar vara en sån härlig och positiv människa! Kram!

  Åsa 2017-04-10 18:46:36
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh men vad härligt ord – mysig blogg. Det värmer ju så i mitt hjärta!!! Men det som är så fint och höra är ju såklart alltid om Alba <3 TACK för du skrev vad du ville ha se mer av – det ska jag verkligen försöka att få till! och 1000 tack för bästa kommentaren som jag fick masa energi av och vill få massa mer olika ut här nu 🙂 KRAM

   foodjunkie 2017-04-11 12:06:58
   Svara
 • Vad gott det ser ut! Man blir ju lite avis på råvarorna, framförallt frukten! Ni ser ut att ha det underbart. Det lustiga var att när jag kollade din blogg igår så kom jag att tänka på din söta vovve Bella ? Finns hon kvar?
  Ha en härlig dag, kram

  Alexandra 2017-04-10 15:34:40
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Men VISST, all frukt och råvarorna är ju verkligen någonting helt galet härligt när man kommer hit! Tror dock att dom vet det själva.. Känns så lyxigt att kunna äta frukt och grönt på ett enkelt sett.. Vet inte om jag har fått för mig det här, men att det är mindre besprutat och mer närodlat här? Att allt är odlat under riktig sol.. ? Jag ska nog låta blir att ta reda på det och leva lite efter det haha..
   ÅH GULLIS vad det värmde i hjärtat att du fråga om ÄLSKLINGEN Bella hunden, det är så hemskt att jag inte ka ha henne hemma som jag vill.. Är tok allergisk, och det blev bara värre efter jag min graviditet </3 ;( Men hon är hos min svärmor och trivs så bra så det känns ändå okej för vi åker dit fler gånger i veckan <3
   Hoppas du får en underbar dag! KRAMAr

   foodjunkie 2017-04-10 16:33:20
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind