Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hur allt blir så enkelt

Jag kom ju ner hit med stygn på magen för jag hade tagit bort tre leverfläckar, så min nya baddräkt från Demadly räddade verkligen.. Känns ju tråkigt om det skulle bli fula ärr.

Mina två älsklingar! Alba har ju sandfobi, så det var inte svårt att locka in henne på restaurangen.. Frustade lite efter hon såg vattnet nämligen då hon älskar det.

Hej gullnosar!

Hörde att det är ett jäklarns april väder hemma.. Men hoppas ni får mysa till er då i påskhelgen. Ta vara på att umgås, det gör vi verkligen här. Men det tycker jag är så enklare här också, allt är så välkommet. Jag kan beskriva som vårt resturang besök som så osvensk och helt underbart. Någon som anar hur jag menar? Första som sker är att ca 4-5 i personalen kommer och -niiiinjoo (barn tror jag det betyder spanska haha) och drar lite i Albas kinder och visar upp vinmenyn på skoj för henne på spanska. Både för att alla då skrattar och hon känner sig välkommen. En minut senare har hon sin mat framför sig i ett fint glas med sugrör. Och då får vi beställa vår mat.. då vet vi alla att Alba är belåten när vår mat kommer och DÅ ( många då i den här meningen kände jag) kommer personalen och tar upp henne ur barnstolen och hon får då följa med den ena och andra till både köket, gäster och på kuppen då hittade en vän (sjukt söta var dom ihop och gäster t o m fotograferade dom), och dom kunde inte släppa varandras händer under hela kvällen, inte ens när dom fick en glasskula av personalen <3 Som ni själva kan lista ut så blir allt då så mycket enklare här och vi alla satt på gott humör! Mer sånt hemma och kvällen slutar i väldigt många kramar och slängpussar 😉

Så ni som ska hit gå till Da Bruno på Marbella promenaden, ta en litet stråk där i solnedgången och njut sedan till fullo av en god och trevlig middag. Jag kan TIPSA om deras Pill Pill, träffade några vänner utanför som sa detsamma – man går ju hit för att äta just dom! MUMMA <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind