Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HALLOUMI ökar fettförbränningen

Om ni bara kunde ana hur mycket min kille älskar pingis, tur att min kusin vitamin är här och förgyller med sina talanger

Själv gillar jag vårt citronträd utanför köket, precis ovanför vår grill

Där står hon, min underbara och den bästa fastern man kan tänka sig

Finns det någonting godare än grillat? Som jag nämnde i förra inlägget så är tunn sparris bra för bakfylla.. Tur att vi åt det, det blev en bra runda på stan igår nämligen. Så lite trött i bollen blir väl perfekt en lååångfredag som denna. 

Det börja med att vi alla tog en drink i solnedgången ( som vi missade) uppe på Magna Cafe med utsikt överallt. Den ända bilden på mig igår vilket inte gör någonting förutom att jag ville visa er min klänning.. 10 poäng får den nämligen! Älskar när det är den där längden på ärmar och sen är det så fin liten krage på. Den är ifrån duktiga Hannah Graaf som har FEMME Collection!

Lilla kärleksparet, så glad att dom är här och även att vi fick en så rolig kväll ihop igår. Bästa skärtorsdagen helt enkelt!

Heeeeej på er en lååångfredag som denna!

Kan ju börja med att skriva att stolen inte står så där nära räcket där som det ser ut på bilden, jag som är extremt höjdrädd tycker att sista bilden på Alba ser lite läbbig ut. Men så tjusig hon var lilla donnan. Och igår kväll var det så varmt ändå in på småtimmarna. Det vet jag nämligen, det var då vi smög oss hem till fina faster som hade preppat med resorb i glas till alla innanför dörren. Det är ju bästa knepet tycker jag, för det var ju några drinkar igår om man säger så.. En helt galet rolig kväll hade vi – Mosh och Suite är mina två tips att gå på om man ska få det lite mer festligt en kväll här nere i Marbella. 

Kände att jag inte riktigt hade något recept här, men ska vi prata lite halloumi ost <3 den som gnisslar lite när man äter den och är så sjukt god, speciellt varmt. Glöm inte den härligheten, så gott att ha till allt. Jag tycker det är så gott att riva den och ha på saker i ugn – typ aubergine eller lax. Och vet ni vad – halloumi kan man äta med gott samvete – det är den nyttigaste osten. Den har mättat fett i sig som stärker immunförsvaret, skapar balans på blodfetterna samt ökar fettförbränningen. Så halloumi är rena hälsokosten. Bra proteiner, lite laktos och ett underbart hälsofett. Men såklart ska man ät allt med måtta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind