Ett recept som kommer vara med i min bok

Alltså färska brysselkål.. Att ha dom i ugn är sen gammalt, testa att äta dom råa! 

Dom här små grillade vi bara som ett tillbehör.. 

Jag rev alla brysselkål men konstaterade att hacka/skiva i strimlor är det bästa av det bästa

Lägga in småpotäter i ugn med vitlöksskivor och gullök är jädrans gott, toppade med olivolja,salt och peppar.

 

Hej alla gulliga ni!

Nu ska ni få ett recept som jag gjorde i fredags.. kvällen innan dom åkte hem. Det är faktiskt ett favorit recept.. Som även kommer att komma med i min bok, dock med andra bilder och mer text. Men då förstår ni hur mycket jag gillar just den här salladen. Man kan ha den till allt, på julbordet, påsklunchen, grillmiddagen eller bara som den här. Här testade jag att riva brysselkålen men tycker faktiskt att strimla dom små på längden blev lite godare och kristligare, men testa er fram om ni gillar att riva eller skära. Man brukar ju säga att man håller sig frisk genom att äta kål. Så dom här små gröna bollarna är så nyttiga, det kan ni lägga på minnet, och då såklart ännu bättre att äta dessa råa! För det vanligaste är ju att man har dom i ugn..

Gör så här: Koka upp couscous som tar ca 3-5 minuter. Strimla/skär brysselkålen på längden. Hacka hasselnötter eller mandlar och torrrosta i en panna. Hacka torkade tranbär. Blanda allt det här i en bunke och smaka av med olivolja, salt och peppar <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså jag längtar som ett litet barn på julafton tills det är dags för boken. Vet du när det blir? KRAM <3

  Julia 2017-04-16 20:40:46
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   MEN UDERBARA DU <3 <3 <3
   Hjälp nu vill jag oxå bara vara klaaaaar. Tyvärr fick vi lit förhinder, meningen var att pappa skulle följt med NU och gjort klart men han och Per Morberg gör en bok den här veckan så det krockade tyvärr. MEN ska skynda på det här massvis ändå!!! Vad glad jag blir att höra din kommentar <3<3<3 Komner jag gå go och glad hel dagen :):):) KRAMAR

   foodjunkie 2017-04-17 10:58:09
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!