Glassigt värre

Två glaaaash ( glass- så som dom säger det) gullungar satte sig här själva för att äta ihop

Min lilla syrian, älskar såklart oliver

Visste inte att kameran var i högsta hugg.. Men så där satt jag och slappa mitt på en resturang..

..sen kom min sea bass och då var det dags att fokusera igen, var inte beredd på en HEL fisk skulle komma in med alla fiskben.. 

Helt galet här med tider,  det där var vår lunch som slutade klockan 19 så det fick faktiskt bli dagens middag…

Så tog vi en kvällspromenad i Marbella och åt lite små tapas istället för middag.. 

Hej mina underbara!

Hjälp vilken härlig dag jag har haft. Vaknade före min lilla prinsessa, som sover mellan oss så kunde ligga och dra mig och även ligga och blänga på mina två där i sängen.. jag är en morgontrött person men skulle kunna ställa klockan för att få göra det oftare. Nån minut senare vakna yrvädret med sitt leende och då var det fart och fläng fram till nu när jag sitter ner krupen i soffan. Lite trött men vill in och säga hej till er innan jag ska gå lägga mig. Mina fina läsare 🙂 Alba sover som en stock redan efter sin dag med kompisen Livia( klicka HÄR för att se Mickis blogg), dom har inte setts på flera månader nu men hittade varann på nolltid. Dom var så otroligt fina med varann och busade såklart.. Medan jag fick tokmysa med den lilla som jag fick längtat efter att få träffa, lilla Valter så snäll och kelig! <3

Håller ni med om att det är någonting speciellt med att komma till havet? Doften, hur vågorna låter.. idag såg man inte vad som var himmel eller hav slutade eller började, jäkligt fint även fast solen inte gick ner just där. Och ni vet när det känns som man kan ta på luften? Exakt så var det idag.. Magiskt! 

Mer om magiskt imorgon med lite recept eller hur? Det tror jag ni vill iaf 🙂 Kram 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Lina!

    Vi på Lohmanders letar efter en inspiratör och undrar om det kan vara du? Just nu letar vi nämligen efter någon som älskar allt som har med grill att göra! Vi kommer under sommaren att göra en digital turné i och med våra nya premiumsåser i serien Rotisserie By Lohmanders, där vi besöker olika inspiratörer som får dela med sig av sina bästa tips och inspiration kring kyckling, grill och sås. Är du intresserad och skulle kunna ställa upp får du gärna återkomma så berättar jag mer! 🙂

    Josephine 2017-04-18 16:49:13 http://lohmanders.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!