Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy days

Hänga lite nere i hamnen.. med självklart sin barnvagn. 

En enkelt favorit, krämig yoghurt- bär- nötter- agave sirap på toppen.. går lixom alltid hem <3

Hola amigos!

Ville mest komma in hit för att säga hej till er. Vet att ni har sagt att ni vill ha mer bilder från hur en vardag kan se ut för mig.. Jag har så svårt att inte tänka recept till er men jag ska verkligen försöka ta mer vardagsbilder. Jag älskar ju att ta bilder så ska tänka mer på det. Men då självklart alltid recept oxå!

Idag har det varit kallt här, blixtar och dunder med stora bokstäver. Mina fönster har verkligen bullrat av åskan (så ska man se tuff ut inför Alba så jag inte gör henne rädd, samma med krypen… ). Men innan det började regna och allt annat så var det massa parkhäng med kompisarna. Hur söta är inte hon och Livia ihop? Bästa jag vet är när Alba får träffa kompisar. Längtar verkligen tills att hon börjar dagis nu. Hon har en garantiplats nu i maj men fortfarande inte fått svar så börjar faktiskt undra.. Ser ju hur hon njuter och lär sig massa olika hur man beter sig. Ni förstår nog hur jag menar, mina smarta och snälla läsare 🙂

Idag var första gången jag fick hemlängtan, borta bra men hemma bäst. Men det här är som ett andra hem men så fort solen sviker så är ändå hemma bäst 😉 Har så mycket roligt som väntar i svedala som jag ska visa er då såklart! Hoppas ni får en fantastiskt helg efter en lite kortare vecka eftersom måndagen var röd dag <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind