Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Marknaden, bästa tjejerna och en sak jag är värdelös på

Mitt på marknaden satt det två boys och sydde namn på söta kläder..

Alba fick sin egna lilla ryggsäck, så sött hur hon vägrat släppa den efter det.

Det var en fullsmockad marknad.. Där kan man hitta skräp till fina marockanska fat osv.

När kompisen Livia kom släppte Alba väskan fort och glass i stora lass var dom värda dagen till ära..

Koom älskling så tar vi en bild… 

…1 sekund senare drog hon

En favvo tisha från FEMME, älskar längden på ärmarna och tyget känns lyxigt

Albas hår är verkligen som en stor boll nu haha. Ser ut och ha större huvud än mig, jag har iofs ganska litet huvud ( läs barnhjälm när det behövs använda hjälm)

Hej alla hjärtegull!

Här sitter jag med och Alba och äter bananpannkakor, det är väl någonting alla kan göra i sömnen nu? Så ingen bild på det mer än att nämna det då det är ett perfekt -laga -mat -snabbt till både vuxna och barn. Tror jag aldrig ätit så mycket jordgubbar som jag har dom här veckorna..  här köper man stora stora boxar och alla är goda, inte som hemma små boxar och hälften är sura. Och lillan har nog inte ätit så mycket glass som här. Jag var oxå en glassunge som liten, var vi nog alla det men sen tappa jag helt kärleken för glass.. Sorbe är min typ av glass, eller kanske nån mer 😉

Mina fötter v ä r k e r efter dagens promenad, har fortfarande ingen bil för min kille kommer med den imorgon. Han skulle kommit idag men det blev inte som han ville eller planerat att träffa barnen hemma så det sköts upp en dag. Vilket inte gör mig någonting, jag tycker det är skönt att var själv – speciellt nu när jag fått serietips av min bästa Lisa proffset haha.. Längtar till Alba somnar nu om man får säga så.. Jag är värdelös, k a n i n t e s l i t a m i g så fort jag börjar  (The missing säsong 2!!!). Men det blir ju inte så mycket sömn då tyvärr, och jag kan ju inte skylla på Alba. Stackars Mickis, Livias fina mamma, som får hänga med en trött mig när vi äntligen ses här nere!

Hörs snart igen <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej och tack för en inspirerande o mysig blogg!<3
  Jag har letat efter liknande jeans huuur länge som helst, var har du köpt dessa gråa ish??
  Kram

  Amanda Ewald 2017-04-25 15:29:13
  Svara
  • Svar på Amanda Ewalds kommentar.

   Hej Amanda!
   Jaag med så blev så glad när jag fann dom här, ifrån Bershka och kostade inte alls mycket! Lycka till 🙂
   TUSEN TACK för komplimangen, gjorde min dag <3
   STOR KRAM

   foodjunkie 2017-04-25 18:49:40
   Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind