JOY & ENJOY


 

Hej underbara ni!

Finns det nån stund på dagen som är så mysig som innan solen går ner.. ? Den blå timmen kallas den här -hela berget blir blått, himlen i rosa, orange, blå och lila ton. Det känns verkligen som man kan ta på luften.. och alla grodor och syrsor som man hör väcker varann och sjunger i kör sen när mörkret faller. Så otroligt mysigt och gå runt vårt kvarter just då. Sen blir det en kvällsmacka med lite smoothie ( som jag har sparat från min jag gör på dagen, annars nån bäryoghurt) i nappflaskan för lillan, en dusch, lite in-smorning, pyjamas och krypa ner under täcket med alla möjliga olika nallar och bebbe-dockan. Jag älskar att få natta, det är verkligen då hon och jag kan kramas i många många många minuter och ingenting sägs utan bara massa närhet. Bästa är när man t o m får dom där små pussarna <3 MEN jag måste få en dag eller två i veckan som pappan tar för att det tar ändå en liten stund allt det här..

Nu ska vi krypa ner med vår lilla, ville bara in och säga godnatt till er alla <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!