Hur jag tänker och gör med kosttillkskott

Heeeello lovely you! 

Jag har fått en fråga om hur jag ser på att ta korttillskott av en av er fina läsare. Tänket att jag skulle skriva det i ett inlägg istället. Eftersom jag älskar allt som har med nyttigheter att göra men är en människa som går på känn. Så vill jag yoga gör jag det, vill jag äta chips gör jag det, vill jag köra boxning gör jag det, vill jag äta vitaminer gör jag det. Jag tar allt lite som det kommer. Så kan inte säga att jag har en plan med allt. Sen tycker jag att det är skönt att såklart veta att jag kommer röra på mig och bokar gärna upp det för en bit fram och samma då med vitaminer, jag köper hem en dos av någonting så äter jag just dom vitaminer för det är just då jag känner att min kropp behöver just det. Som när jag vet att jag ska träna hårt under en period så köper jag hem lite extra av annat än när jag inte tränar, är det vinter köper jag hem andra än på sommaren, och som när jag var gravid åt jag andra.. Ni förstår nog hur jag menar? Det viktigt när jag köper vitaminer är att jag frågar på hälsokosten när jag köper vad som är bra att äta med just dom som jag vill äta då. Vissa vitaminer och tabletter behöver andra för att kroppen ska ta upp allt på bästa sätt. Så man inte går och äter någonting i onödan.

Så frågan på vilka vitaminer jag äter var lite svår för det är alltid olika. Plus att jag vet att mat och det vi får i oss är den bästa medicinen vi kan ge oss själva. Så jag försöker att äta mina vitaminer mestadels från mat. Men har en förkärlek för att gå in på en hälsokost, kan verkligen njuta där inne och jag är säkert en säljaren bästa dröm.. Så försöker att inte gå in helt enkelt haha.

Ni får mer än gärna berätta hur ni gör och tänker på det här med att äta kosttillskott? Och vill ni fråga någonting – HIT ME 🙂 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Edita
    Mange tak for en meget fin blog med baade hjertevarmt, friskt og nyttigt indhold. Jeg er i det hele tage ikke saa god til at lave mad, men jeg har prövet nogle af dine opskrifter og de er faktisk lykkedes mig ret godt. Altsaa en succes for mig i kökkenet – tak for hjälpen : ). Jeg tänkte paa om du kunne lave et forslag om, hvilke retter passer sammen. Jeg kan spise alting sammen, men det er desvärre mange mennesker som ikke kan. Kan du altsaa lave et par menüforslag med forret, hovedret og dessert? Du kan jo bare sammensätte nogle af de fantastiske retter du allerede hat postet paa bloggen. Et ekstra plus er naturligvis, hvis de er helt vegetariske. Hvis emnet ikke passer paa bloggen er det helt i orden for mig. Jeg önsker dig og din familie et fint foraar.
    Mange hilsner fra Camilla

    Camilla Christensen 2017-04-27 21:19:35
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!