Girls night out on Bibos

Vår fördrink var rätt häftig – ”in i dimman” skulle den kunna heta då det är varsin whiskey sour där i bland all rök 😉

Här under palmer och annat, i en mysig hörna hamnade vi i


Vi beställde massa tapas och delade på, allt kom i massa olika upplägg, här är brysselkålen

Vårt middags- mys- bord

Vårt drink- mys- bord på en innegård på Suite

Hej mina super-babes!

Hur är det här möjligt……(!?!?) Det har regnat 1 natt sen jag kom för 4 veckor sen, samma dag som min syster och mamma kommer nu ÖSER det ner. Så jäkla tyspikt, ska dansa med vädergudarna nu och se till att dom blir glada, jag ska försöka mitt bästa på movesen.. Som ni ser ovanför på tal om moves så mötte jag upp fina Michaela och Amanda i förrgår för en härlig middag på BIBOS som skulle sluta med lite dans, men allt hann stänga ( vi gick efter personalen kan jag ju tillägga haha, eftersom det var på en innegård och vi hade våra drinkar kvar så lämnade dom oss där bara, väldigt osvensk?) för vi prata på tok för mycket, precis så där som en tjejkväll ska vara <3

Det är verkligen så härligt att vara här nere i Marbella, det är alltid någonting som händer eller att man känner nån som är här. Och att få gå ner på stan så där och få en barnfri kväll är lyxigt tycker jag. Igår var vi hela familjen och några till ute och åt och hon somna snällt i vagnen men jag kan verkligen inte slappna av helt då… Men är väldigt glad för att man kan göra det så enkelt här, vi var hemma innan klockan 1 och hon hade bara sovit mysigt i sin vagn medan från klockan 21.30. Vad tycker ni om att dom får följa med ut på resturang? 

Nu måste jag fixa lite här hemma, snaaart kommer momo 1 och momo 2 – Albas mormor och moster 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!