Min lite annorlunda Valborg

Att komma ner till vattnet och det finns en sån här eld där dom grillar fisk och annat på doftar så magisk

Helt galet windy där idag, jag gillar när det blåser.. Kan bero på att vi är uppvuxna med en pappa som vindsurfar.

Nu ska ni få höra en sak, det här är kanske den 5 ölen jag har beställt in under alla mina 29 år..

.. men absolut inte min 5:e pill pill, kanske ätit 5 bara den här veckan. I love it!

Så avslutade vi det hela med cappuccino och en Balileys med is <3

Hej fina ni!

Imorgon är sista dagen för oss här.. känns lite konstigt och åka hem efter fyra veckor men ska bli mysigt och få komma hem till alla. Sluta ta det så manana som det är här. Och att lillan ska komma hem till rutiner. Det ska bli riktigt nice! Är så tacksam för vi varit här nu, med tanke på vädret som var hemma och att jag har er som jag kan få komma och skicka ut energi och inspiration till!

Det blev en lite annorlunda Valborg för oss, ingen brasa mer än den där lilla som var på strandsen och vår öppna spis som vi har hemma. Det blev pill pill och öl på stranden, mums men tycker det är lite kul att jag lärt mig dricka öl. En kall sådan i solen är ju verkligen trevligt, det tyckte jag verkligen inte för så länge sen, samma med min syster eller min sambo dricker gillar inte det alls.

Nu måste jag springa, Alba vakna till där uppe men hörs imorgon. Hoppas ni haft en underbar helg och njut av er lediga måndag imorgon <3 KRAM

Ps. Grattis på födelsedagen till vår Kung idag oxå!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Snygga systrar!? Vart kommer din syrras ursnygga klänning ifrån???

    Marie 2017-05-01 20:03:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!