Sista lördagen här blev den bästa

Här är den där övergoda fikon-längden på en bättre bild än den jag visade igår

Och så här lätt är det att ta bild på flera personer samtidigt.. Tycker ändå Mira sköter sig bra med barn..

Jag har så jäkla snygga vänner. Punkt. 

yeahh – hur tuff ser hon ut i sin sockersöta citron klänning?

Gullisar

Och ni ska bara veta vilket bra för-drink det blir med ett pingisbord hemma. Jag är talanglös men tycker det är fruktansvärt kul, absolut inte som min sambo måste jag tillägga…

Min syster och mamma <3

Redo att göra natten osäker

Idag är det så där underbart varmt igen

Typiskt bara att lillan blivit förkyld.. 

Vilket inte alls märks på humöret, men tänker på när vi ska flyga hem med öronen..

Guldlock

Hola amigos!

Hoppla vad vädret skiftade snabbt här, öste ner regn och sen i samma stund som vi fick besök igår klarnade det upp och vi kunde ha en helt underbar kväll på terassen istället för inomhus. Pingis, musik, babbel, dans, drinkar är vad vi hann med på nån timme sen hamnade vi hos grannen som hade grill-fest och sen vidare till Mosh en snabbis och avslutade på Suite. Sjukt bra finalhelg på den här resan känner jag! Snälla mamma passa Alba så både jag och min kille kunde gå ut, det har väl hänt nån fåtal gång efter vi fick Alba.. Så det kändes lite extra kul igår faktiskt, like back in the days..

Lilleplutt har börjat prata så mycket mer nu under tiden vi varit här. L ä n g t a r så till vi kan sitta och prata och hon berättar saker för mig. Kan bara tänka mig hur tokig hon är..

Nu ska vi ner och äta lunch men vi höres snart igen såklart <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej,
  Vart är Albas Badtrosa och topp från?
  Hälsningar
  Jaqueline

  Jaqueline 2017-05-04 13:49:07
  Svara
  • Svar på Jaquelines kommentar.

   Hej Jaquline!
   Så söta, UV badkläder från Kapphal <3

   Kram

   foodjunkie 2017-05-04 17:52:47
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Tack för svaret! Hoppas hitta det i en Kappahl butik! ☺️Tusen tack för en underbar, inspirerande och härlig blogg!! Älskar alla recept du delar med dig av och jag länkar ofta dina recept till vänner och bekanta som också älskar alla dina underbara recept. ?Ha en fin helg. Kram

    Jaqueline 2017-05-04 22:11:40
    Svara
    • Svar på Jaquelines kommentar.

     Men ljuvliga du så fint av dig! Tycker det är så härligt när vi delar med oss av små knep och tips och inte sitter med dom själv <3 Fina vän du är och otroligt underbar läsare jag har <3 10000 TACK! Hoppas verkligen du hittar den i butik, visa bilden 🙂
     Ha en fin helg och fråga gärna om det är någonting mer du undrar! KRAM

     foodjunkie 2017-05-05 16:52:53
     Svara
 • åh vet du vart din systers snygga byxor kommer ifrån? de svarta med ”prickarna”/nitarna?kram!

  sandra 2017-05-01 17:40:26
  Svara
  • Svar på sandras kommentar.

   Hej Sandra!

   Dom är ifrån Zara, det är som mini pärlor 🙂 Hon och jag har samma storlek av allt vilket är helt perfekt 😀 Så hon lånade dom av mig nu så jag vet att det är väldigt sköna 😉

   KRAM

   foodjunkie 2017-05-01 22:14:23
   Svara
 • Hej!

  Den där gula toppen – wow – så snygg! Var har du inhandlat den?

  EFO 2017-05-01 09:59:27
  Svara
  • Svar på EFOs kommentar.

   Hej rara du!

   Åh så härligt med lite färg 🙂 Den är ifrån Zara, shoppar alltid på mig massa av det när jag är här då det är lite billigare 🙂 Så den är ny och finns i butik. Kram

   foodjunkie 2017-05-01 22:12:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!