En sak jag ska börja mer av här hemma

 

Hej hopp fina ni!

Känslan att komma hem är alltid så underbar. Även om jag har en total kaos-vecka framför mig.. Känns som det jämt är så här i maj?Redan missat massa roligt bara på två dagar av den här veckan. Min sambo blev kvar för han skulle flyga vidare till båten i Barcelona så kunde inte släpa runt min lilla mer än hela vägen till Sverige kände jag. Flighten hem gick strålande, hon sov halva tiden men sista halvtimmen var hon väl lite uttråkad.. tur moster Frida och Mormor var med! Sen när vi kom hem var hon så tyst och gullig, sprang direkt och lekte i sitt rum med alla saker och sen när hon satt och åt sa hon -Mmm mellan tuggorna.. Någon som hade saknat dom svenska makaronerna och köttbullarna 😉

Nu ska jag krypa ner i ny-bäddade lakan efter en ångdusch – MAGISKT! Vi hörs imorgon igen. Juste – imorgon ska jag på en filminspelning heeela dagen. Lite nervös men vad gör det om hundra år. Berättar mer om det sen. Har glömt min instagram ( foodjunkieblog) i nån dag nu känner jag – men hej insta stories – I´m back! Där kan ni se lite mer om det imorgon. 

Bilderna är ifrån igår kväll, vår dagliga kvällspromenad. Älskar att ta en sån efter maten när solen ska gå ner. Måste börja med det mer här hemma! Gjorde alltid vi när vi var små med mamma och pappa, speciellt på sommaren och tog en kvällsbad.. <3 KRAM på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Välkommen hem – ja visst är det så borta bra men hemma bäst. Försöker få in promenader i vardagen, min ”man” sa att gör jag det fem kvällar i rad så blir det en vana, vi får se 🙂 härligt att läsa fatt om era sista dagar – ni har haft en härlig ledighet du och den lilla tillsammans med nära och kära ♥ Ha en fortsatt fin dag! Kraaaam

  Petra 2017-05-03 09:35:45
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Tusen tack 🙂
   Det har varit fullspäckat schema plus en liten som blev så förkyld så inte hunnit få ut någonting här ännu.. Förlåt men det kommer det hoppas jag du vet iaf 🙂 Men TACK för tipset, sjukt smart ändå för det lär sätta kroppen i rullning haha.. Ska jag börja testa med detsamma! Hoppas det funkar för oss båda 😉 Hoppas du får en underbar helg snart <3 KRAMAR

   foodjunkie 2017-05-04 18:45:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!