Marbella Club hotell med hummer buffe

Om det är ett ställe jag tipsar alla är det de här

Så härligt att det blev en barbent dag den sista dagen

Det stod att det var 27 grader… Ohmylord!

Och då på tal om – OHmylord – en hummur brunch är vad dom har

Vid havet och en pool ( yes alla vi som var med var redo att hoppa i för hon var väldigt glad i poolen..)

Men även i buffén som oss andra

Oliver gick dock före glass och annat haha.. 

Hello lovely- hot -boy 🙂

Det var 26 grader där i så hade verkligen inte bangat på ett dopp..

Väldigt taggad på allt på här buffén.. så mycket gott!

.. vi beställde dock ice-coffee men fick Irish – coffee haha.

Överaska Alba med att ha med badkläder till henne efter vi ätit klart

Snygg-morsan <3

Det är såå sött och mysigt att hon tar händerna så här när man får en puss

..och t.o.m står på tå! <3

Hej hjärtegull! 

Tänk så underbart slut vi fick. På den absolut bästa brunchen jag vet.. tänk att man får ta hur mycket hummer och skaldjur man vill säger väl ganska mycket. Det är även en mix med hummus, tabole osv .. ni fattar nog hur lycklig jag är att vi gick dit 🙂 Det var min sambos fina vän Rimons idé, det tackar vi för! Älskar ställen när man kan sitta kvar och bara njuta, både av mätthet och sällskap på en underbar plats. För det är det verkligen på Marbella Club. Alba var i himlen när hon fick ä n t l i g e n hoppa i. Så bra med en yta med väldigt grunt. Så söt historia när vi titta hus här i Spanien så var det just en sån pool, hela poolen var grund.. då var det mannen som byggt så för frugan inte kunde simma <3

Nu är klockan väldigt mycket för mycket för mig och jag måste hoppa i säng.. får packa a l l t imorgon bitti helt enkelt. När ni läser det här är jag i luften och det här är tidsinställt. Ville inte lämna det tomt här på bloggen, speciellt inte med den här buffén som tips för er som ska hit! Lägga en slant extra för att gå hit är det värt. Jag har varit proppmätt hela dagen efter förutom nu när jag ska sova haha.. Lite krämig yoghurt får jag nog ta så jag kan somna gott dom få timmarna jag ska sova nu. Finns det någonting jobbigare än att somna hungrig..?

Puss och kram på er, hörs i el stockholmo nästa gång <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!