ORGANIC is my kind of place

Att komma till en resturang som har lekhörna är det bästa konceptet

Och då självklart allra bäst om det är ORGANIC

Ser ni Alba i bakgrunden hur avundsjuk hon är på flickan med bilen..

En hel vägg med ljuvliga grönsaker och frukter

Vipps så kom hon ut med bilen som flickan hade.. Hörde inget gnäll så måste varit en snäll tjej som gav ifrån sig den. Tackar vi för!

Lite smoothies under små frans-parasol är aldrig fel..

…och inte heller avokado-toast med edamame på!

Hello you!

Jag ska vara ärlig och säga att det är riktigt deppigt att åka ifrån det här. Men är så tacksam för allt vi gjort. Helt galet vad Alba har fått vara med olika saker varje dag, inte alls som hemma. Men som jag nämt förut så ska det bli skönt att komma hem till rutiner, träning, alla nära och kära och min riktiga jobb-data… Jag har inte nämt för er men ett inlägg tar ca 28367864 minuter att ordna med den här datan då jag har inte några program och fixa bilder på så, sitter på internet och gör det. Och internet är i n t e som hemma om man säger så, det allra första inlägget som kom upp här när vi åkte hit tog 6 timmar.. MEN det är det värt! Jag älskar att pyssla med bilder och få upp dom till er, så klagar inte(!!).

Så bilderna ovan var alltså efter vår PW, och som jag nämnde i förra inlägget så var vi väldigt sandiga.. därav vårat dopp i poolen när vi kom hem. SÅ skönt var det att bada. STOR miss av mig att inte hoppat i förens SISTA dagen haha.. inte likt mig alls.  Men någonting jag inte missat är mitt favvo-ställe här, ORGANIC som det heter. Där trivs både jag och Alba, -maten- lekplatsen-miljön- människorna 🙂

Nu sitter ju jag snart på planet, men vore så kul om ni hade kommenterat efter jag landat – finns det nåt ni skulle vilja se när jag kom hem ? <3 Jag vill få ut massa recept till er nu. Blivit lite av det dom sista dagarna.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Massa Recept inspo och som sagt mer vardagsbilder! Super härlig blogg!

  Ella 2017-05-02 15:48:25
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Åh jaa det är jag så taggad på nu efter massa semesterbilder.. som var mina vardagsbilder då, nu blir det mer här hemma oxå! 1000 TACK <3

   foodjunkie 2017-05-02 22:42:11
   Svara
 • Hej,
  Kan du inte skriva en rese guide med bra adresser till Spanien?! Det ser så härligt ut där du är/varit och inte ”turistigt”.
  Tack ?

  Lisen 2017-05-02 09:51:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!