Mina två dagar tillbaka till verkligheten

Samma lika som mamma, slänga bort jackan och dansa på bordet.. 

Där står en väldigt söt mamma – Anja som höll en juice morgon för massa andra söta mammor

På tal om juice så var jag på ett event idag om nypressad helt underbar äppelmust, ser ni det märket så testa <3 Vad tycker ni annars om dockan som jämt är med på bild nuförtiden….. 

Lite gung mellan event är ju trevligt, gulle Louie tyckte det var så trevligt att han höll på somna där i haha

Kankse var för han kände sig mer säker än när den här dåren körde honom, ni kanske ser hur han gapar där i av chock haha

Tror ni jag var medveten om att det togs bild eller ej? 

Finaste Joanna bjussa på frulle imorse med sin podd-partner Gustav ( sovmorgonspodden)

Och inte vilken frukost som helst – ostron deluxe och lobster rolls osv 😉

Igår var min mini älskling världens gladaste som fick hänga med min syster kille Ludvig hela dagen. Så mycket kärlek har jag för att dom älskar att hänga, det värmer i hela mig.

Jag var nämligen iväg på en båttur

.. eller rättare sagt en vinprovning till havs

Vilken underbar första dag det var här hemma i Stockholm igår.

Men det mest spännande måste jag ändå säga var vår inspelning, som jag tycker gick galant. Ni ska få se mer sen såklart! 

Hej favoriter!

Tänkte eftersom ni ville se mer hur en dag kan se ut så gjorde jag nu lite hur det har sett ut sen jag landade. Struntade i att ta bild på min tvätthög och när jag handlade igår sent med en övertaggad tjej som inte hade blöjor kvar hemma och jag felparkerade bilen hela natten (men fick inga böter) för jag somnade på soffan och hann inte springa ner och byta plats. På tal om att sova på soffan… gillar ni det? Jag avskyr det om man får säga så starkt ord.. Vi har en jäkligt go soffa men det känns som när man vaknar att man inte fattar vart man är och att den sömnen blir bortkastad för man blir så chockad, någon som är med mig? Mysigare och sova med min lilla och få nån spark lite då och då 😉

Ett litet tips jag fick med hem efter juice morgonen (som btw var samma dag som vi åkte till Spanien så inte nu) med Anja var att man ska börja ge juice tidigt till barn.. Då lär dom sig att det är bra med frukt och annat bra istället för läsk och skit-läbbiga saker. Och imorse på Joannas frukost lärde jag väl mig att ta ett ostron till morgonkaffet, och även att man kan ha tabasco i smoothies 😉 Jag älskar starkt och det hjälper ju förbränningen så chili har jag kört och även tipsat er om men enkelt med några droppar tabasco då ju!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!