Det här är galet bra

Ni förstår nog direkt vad jag vill tipsa er om när ni ser dom här ballongerna..

Jag har ju nu varit mamma i väldigt snart två år och jag har ett favoritmärke på kläder på henne

Lyckan är ju då att dom har utförsäljning precis innan hennes födelsedag

Så hela den här helgen kan man fynda – men skynda 😉

Det finns helt galet mycket fint där, både för små, stora, pojke men mest som alltid flicka

 

Det var min fina Lisa som visade mig den här utförsäljningen  när jag var gravid och sen dess har vi alltid åkt ihop <3

Min tuffing skulle snabbt i nåt av nya kläderna

Hej mina fina!

Ett litet ovanligt inlägg kanske, men vill så gärna tipsa er om det här. Bästa utförsäljningen är nu, för er som ska få barn, har barn eller nån som ni har i er närhet som ska få barn – så finns det så mycket fint att hitta. Alba fick t.o.m 10 stycken klänningar(!!), så galet fint var det så kunde inte låta bli. La upp en precis på min insta-storie ( foodjunkieblog) om ni vill se en 🙂 Dom har aldrig hängt ut så många klänningar som nu sa dom och dessutom fyller dom på hela tiden så kanske blir en till omgång för det finns ju så mycket annat oxå! Litet tips nu för helgen – men snart blir det maaaat inspo här jag lovar <3

Var: Hantverkarvägen 23C – Haninge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!