Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min svettiga lördagsmorgon

Min älskade favorit kopp, kaffe stund har guld i mun

 

Sen var det dags att väcka kroppen på riktigt 

Med min syrra, Mira och Petra – hot ( och härligt svettigt) co

Blogg fail, när kaffet var så snyggt upphällt och både jag och Petra slaska ( bara vi som har blogg oxå..)

Men ni förstår nog själva att det här var som magi i munnen efter ett spinningpass

 

Hej Gullnosar!

Igår kväll kom äntligen min kille hem, dock var jag fast i en ny serie ( tips – The handmaid´s taleså kunde inte riktigt slita mig så blev en sen natt. Så att få vakna på det här sättet imorse skulle kunnat vara som en käftsmäll men jag blir riktigt taggad och pigg av det här. Dock gick det väl över i massa flabb när vi åt frukost.. Övertrötta och helt slutkörda då det var en lördagsmorgon.. Jag är ingen spining-tjej kan jag säga med handen på hjärtat men jäklarns vad det är bra träning. Den här är ju dessutom med hantlar och lite andra övingar medan man cyklar – plus sjukt hög musik så man kan inget annat än bli peppad. Det här behövde jag verkligen efter min semester! Dock fick jag jordens träningsverk i rumpan efter min pass på Kampsportslabbet igår så var orolig att jag inte kunde ens kunde sitta på cykeln men det gjorde man inte ens så ofta.

Så härligt att komma hem och dieket få igång kroppen. Nu är jag så där taggad och tänker hur jag inte kunnat vara det innan, vet ni vad jag menar?

Vill ni veta vart vi åt vår GODA frukost så var det mittöver gatan från Urban Ride och det har ni fått se här förut – Cafe Pascal. Perfekt och slå två flugor i en smäll med spining och hälsa-frulle! Nu ska jag åka på lekland – vilken lördag det blev. MEN ska berätta en sorglig sak som skedde inatt sen 🙁

KRAM PÅ ER och trevlig helg <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind