Kärleken för dom håriga vännerna

Att kunna sitta ute på balkongen med massa filtar och kuddar <3

Sen att man fick hemleverans av middagen var väl bara det lyxigt 😉

Men bäst av allt måste jag säga är att Bella hunden är hemma <3

Dagens kaffe spillde jag inte som bilden igår 😉

Det här är väl allas favoritblomma? Tips – passa på nu när dom är i säsong!

Hej härliga ni och söndag!

Igår kväll kom min pappa och hängde med oss efter en hel dag med träning och lekland. Han bor ju nu i Cph och därför blir det väl extra mysigt när man kan ses. Mina två bebisar, ena hårigare än den ändra – Alba med kalufsen och Bella hunden, älskar sin morfar.. såklart, men han har någonting som gör att dom drar sig till honom. Gulligt! Vi hade som sagt varit på lekland hela dagen så att ställa sig att laga mat med tre barn och tre vuxna  på några snabba hungriga minuter var ingen ide. Så tack Foodora att ni finns ( dom har fri leverans nu i maj så ni vet). 

Imorse när jag vakna hade min pappa tagit Alba och ätit frukost på Brillo och sedan gått till parken, då smet jag iväg med Bella och åt frukost med min syrra och Mira i solen på Tösse. Passa på innan det ska bli sämre väder.. Tips ut och njut! 

Ni är några som undrat var Bella har tagit vägen och hon har bott hon min svärmor- Albas farmor, efter hennes farfar gick bort i januari men igår fick jag det sorgliga samtalet av min BFF Lisa att hennes 13 åriga finaste rotvailer hade avlidit på natten </3 så ont det gör i kroppen när dom små fina vännerna lämnar en. Hon var både min förra hund och Bellas kompis även fast hon inte gillade några hundra alls, fina Alichia var en så flockhund och förstod snabbt att min hund var en i flocken <3<3 ( japp det rinner nån tår nu, kommer så väl ihåg när jag fick en puss av Alichia och alla i familjen vänder sig och säger att hon pussar TYP ingen. Eller när min förra hund som var lika liten som Bella men var en liten kåtbock och skulle i den höga snön som han knappt kom igen ändå skutta upp och noffsa Alicha i hennes bak och hon lät honom göra det.. ) Så efter det samtalet var jag och min sambo bara tvungen att få hem Bella lite även fast min allergi inte alls är bra… Hatar att vara allergisk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • men åhh vilken härlig jacka, vart kommer den ifrån? 😀 <3

  Nathalie 2017-05-16 13:52:11
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Tack snälla, den är så nice – jättetunn mocka.. En sån där ”dyr” variant från Zara men tyvärr från förra året.. Och köpte den i Barcelona så vet inte ens om den kom hit i Sthlm.. Sorry! <3<3<3

   foodjunkie 2017-05-16 15:20:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!