Hälsosam glass och lite annat

Min lilla härmapa hade fått tag i mammas tallrik med mandelmjölk och müsli..

Sötaste jeansen..- LOVE YOU

Här uppe stod tallriken visar hon… ( ser ni vilken gullig leverfläck hon fått ovanför läppen <3 )

Magen <3

Ställde ifrån mig kameran och vipps så hade hon tagit den till bordet eftersom jag sa att man inte fick äta på golvet..

Det här med övermogna bananer <3

Min hjälpreda/ härmapa

Dom här åkte in i frysen 

Dags för middag till Alba

Kokar dom i nån minut i saltat vatten och lite buljong

Min utsikt när dom kokades.. älskar vår nya lampa

Passade på att steka ägg med lite vispgrädde i plus skinka

En av Albas fina tallrikar 🙂

Efterätt 😉

Hej gullisar!

Det här med att få dåligt samvete när man inte gör någonting kul med barnen.. Den tog över idag och vi gick till Junibacken. B ä s t a stället! Älskar deras fina fik. Måste säga att den här åldern som hon är i nu alltså väldigt snart 2 år är så jäkla rolig, dåre på en otroligt gulligt sätt.. Säger aaaahhaa till allt – fattar inprincip allt, rättar sig gärna och är så noggrann. Men nu när hon varit snorig har maten varit svår att få i sig.. 2 tuggor sen är hon nöjd tycker hon. Broccoli är en storfavorit vilket är till min lycka 😉

Bananen som vi fryste ska bli glass sen. Hon är ju som nog alla barn tokig i glass. Känns ju extra bra då och göra egen lite mer hälsosam glass! Jag mixar bara fryst banan, bästa, det blir som glasskonsistens. Men lägger ofta i jordnötssmör eller nån choklad. Ni måste testa <3  Tryck HÄR för att se mer av det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Men är hon inte helt bedårande 🙂 ja det är en ljuvlig ålder, njut det går fort, min ”lille” skit han är 11,5 och har större fötter än mamman 😉 men jag tycker fortfarande att han har den bästa åldern, det är det charmiga med barn, den bästa åldern är alltid dem som ens eget barn är i (iaf är det så för mig ;)) Skrattar lite när jag läser för det känns ibland som man liksom är med fast man ändå inte är det. Håller med föregående du har en fantastisk blogg! En fin torsdag önskar jag dig – vi har regn, men jag skall sitta i möte hela eftermiddagen så det gör inte så mycket! Kraaaam

  Petra 2017-05-11 10:49:21
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Underbara du <3 ska hälsa henne det från dig! Hahah lille skit, det är exakt samma ålder som Albas halvbror… Eller nä han fyller 11 år nu. Men Har samma storlek som mig i skor 🙂 Åh så sött skriver, så är det verkligen – Man njuter i att dom växer och blir större men alltid i nuet! Jag har aldrig varit stressad att Alba ska klara mer, kanske när hon var plutt och fursterad att hon inte kunde gå haha..
   Ååååh ja vad FANTASTISKT – att jag kan förmedla i bild och text att det känns som man t o m är med. Det är det bästa jag har hört! Ska tänka på det när jag tar bilderna – Petra är med oss haha 😉

   Hoppas ditt möte gick fint, du gör min blogg så otroligt härlig och levande, trotts regn såklart haha 😉 KRAMAR <3

   foodjunkie 2017-05-11 22:48:41
   Svara
 • Tips! Jag blev bjuden på en glass med frusen banan, gröna ärtor, färsk mynta och lime – magi! Finns en bit ner i mitt Instagram-flöde. Kanske något att testa? 🙂

  Cecilia/Mittviktigaval 2017-05-11 09:45:05 http://nouw.com/mittviktigaval
  Svara
 • Hej och tack för världens bästa blogg! <3

  Undrar vart dina fina tavlor kommer ifrån? Ska bli så kul att se mer hur du bor. 🙂

  Lina 2017-05-10 20:46:11
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Men TUSEN TUSEN TACK – nu kommer jag somna med ett leende!

   Jag har tappat totoalt namnet, skulle svara igår men kom inte på det. LOVAR att svara sååå fort jag kommer på det!!
   Och såklart säga till när ni kan se mer av hemmet 🙂

   Ha en fin helg <3

   foodjunkie 2017-05-11 22:51:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!